Lady Gaga'nın 500 bin dolar ödül vaat ettiği köpekleri bulundu!

Lady Gaga'nın 500 bin dolar ödül vaat ettiği köpekleri bulundu!
Güncelleme:

ABD’li pop şarkıcısı Lady Gaga’nın silahlı saldırı sonrası kaçırılan köpekleri bir kadın tarafından polise teslim edildi. Ünlü pop yıldızı, Koji ve Gustav isimlerindeki köpeklerini getirenlere 500 bin dolar ödül vaat etmişti.

ABD’li pop şarkıcısı Lady Gaga’nın köpeklerini gezdirmekle görevli olan çalışanı silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası Koji ve Gustav isimlerindeki 2 köpek çalındı. Gaga köpeklerini getirenlere 500 bin dolar ödül vaat etti. Köpekler bir kadın tarafından polise teslim edildi.

Lady Gaga, İtalya’dayken köpeklerini gezdirmekle görevli olan Ryan Fischer, Los Angeles'ta silahlı saldırıya uğradı. Kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişi Fischer'ı göğsünden vurdu ve iki köpeği çalarak kayıplara karıştı. Gaga, köpeklerini çalan hırsızlara yarım milyon dolar fidye ödemeyi teklif etti. Ancak Gaga’nın fidye ödemesine gerek kalmadı. Polis, iki Fransız buldog çinsi köpeğin, cuma günü kendilerine teslim edildiğini söyledi.

 NTV'nin aktardığına göre, Los Angeles Polis Departmanı sözcüsü Memur Mike Lopez, kimliği belirtilmeyen bir kadının, köpekleri zarar görmeden polis departmanına getirdiğini ve köpeklerin müzisyenin temsilcilerine teslim edildiğini açıkladı.

Ayrıca Lopez, 30 yaşındaki Ryan Fischer'den evcil hayvanları silah zoruyla çaldığından şüphelenilen iki kişinin hala serbest olduğunu söyledi. Köpekleri polise getiren kadının ödülü alıp almayacağı ise henüz belli olmadı.