Lindsay Lohan Erdoğan’ı RT’ledi, Trump’a seslendi

Lindsay Lohan Erdoğan’ı RT’ledi, Trump’a seslendi

Skandallar kraliçesi Hollywood yıldızı Lindsay Lohan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı RT'leyip Putin ve Trump'ı da göreve çağırdı.

Dün Twitter hesabından Trump’a seslenen Lindsay Lohan, bugün de Erdoğan ve Putin’e çağrıda bulundu. Lohan, ‘Suriyeli mülteciler için bir etkinlik düzenleyelim ve bağış için araba satalım. Belki Erdoğan ya da Putin bize yardımcı olur’ ifadelerini kullandı.

1-20161115102710.jpg

Erdoğan’ın ‘Tek Millet Tek Yürek’ etiketini kullandığı 7 Ağustos tarihli bir tweet’ini RT’leyen Lohan, ‘Çünkü yeni bir ABD başkanımız var. Türkiye’nin ne kadar yardım ettiğini ve acı içinde olan Suriyelileri unutmayalım. Bunu düzeltmeliyiz’ yazdı.

DÜN DE TRUMP'A YAZMIŞTI 

2-20161115102710.jpg

Sığınmacılarla ilgili bir dizi farkındalık çalışmasında bulunan ABD’li şarkıcı ve oyuncu Lindsay Lohan, kendisine eşlik etmesi için ABD’nin 45. Başkanı Donald Trump’a çağrıda bulundu.

Cumhuriyetçi işadamına Twitter hesabından seslenen Lohan, “Lütfen size yardım etmeme izin verin. #dünya5tenbüyüktür. İstanbul ve Suriye’ye benimle gelin. Yaşananları ilk elden görebilirsiniz” dedi.

Bir saat firmasıyla imzaladığı reklam anlaşmasınına ardından Türkiye’deki sığınmacılarla ilgili çalışmalarda da bulunan Lohan, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda da sıklıkla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dünya 5’ten büyüktür” sözüne yer veriyor.

CNN, ABD başkanlık seçimleri öncesi cinsel taciz suçlamalarıyla gündeme gelen Donald Trump'ın 2004’te verdiği bir röpörtajda, Lohan’la ilgili ‘yatakta harika’ ifadelerini kullandığını iddia etmişti.