Maça Kızı 44 TL'lik lahmacuna zam yaptı

Maça Kızı 44 TL'lik lahmacuna zam yaptı
Güncelleme:

Lahmacun ayran mönüsünün fiyatıyla tüm Türkiye'yi şoke eden Bodrum'un gözde mekanı Maça Kızı, 44 TL'lik lahmacuna 2017 yaz sezonunda 1 TL daha zam yaptı.

Bodrum denilince ilk akla gelen yerlerden biri olan Türkbükü Maça Kızı, 2017 sezonuna ait mönüsünü hazırladı. Lahmacunun fiyatıyla yıllardır gündem olan mekan, bu sene de cep yakmaya devam edecek. Geçtiğimiz sezon 44 TL'den satılan lahmacuna 1 TL zam yapan işletmeciler, ayran konusunda da bu kadar 'insaflı' (!) davranmadı.

Son dönemde sosyetikler arasında yayılan organik beslenme ve detoks modasına bu sene farklı lezzetlerle katılan Maça Kızı, ayranın fiyatını 32 TL olarak belirledi. Naneli ve fesleğenli olarak servis edilen ayranın yanı sıra brokoli gibi sebzelerden yapılan detoks içeceklerinin fiyatı ise 40 TL... Lahmacun ve ayran keyfini toplam 77 TL'ye yaşadığınız beach'te pide yemek isterseniz de elinizi fazlasıyla cebinize atacaksınız. 55 TL'ye sucuklu pide yemek yerine garsonu "Ben 1 hamburger alayım" derseniz de 65 TL ödemek zorunda kalacaksınız. Bu arada Maça Kızı, henüz yaz başı olmasına ve eğlence sezonu tam açılmamasına rağmen sadece kazık fiyatlarıyla gündem olma geleneğini değil popülerlik kuralını da bozmadı. Okulların kapanmasıyla bir nebze de olsa dolmaya başlayan Bodrum'da Beyaz Türkler'in bir numaralı eğlence adresi yine bu mekan oldu! Bu durum da "Lahmacun değil 45, 145 TL olsa da bizim Beyaz Türkler bunu hiç sorgulamadan sırf etrafına hava atıp sosyal medyada şov yapmak için bu mekana gider" dedirtti...

İŞTE CEP YAKAN MENÜ

LAHMACUN: 45 TL
ETLİ PİDE: 55 TL
SUCUKLU PİDE: 52 TL
KÖZ PATLICANLI PİDE: 55 TL
MANTI: 95 TL
HAMBURGER: 65 TL
AKDENİZ YEŞİLLİKLİ VE PARMESANLI SALATA: 65 tl
KARİDESLİ SALATA: 95 TL
IZGARA KÖFTE: 65 TL
IZGARA BONFİLE: 85 tl
IZGARA LEVREK: 95 TL
FIRINDA ORGANİK TAVUK: 88 TL
FIRIN DANA KABURGA: 110 TL
SOTE LEVREK: 95 TL
FIRINDA KUZU PİRZOLA: 110 TL
SPAGETTİ BOLONEZ: 72 TL
ISTAKOZLU SPAGETTİ: 190 TL
YER ELMASI ÇORBASI: 49 TL
KÖZ PATLICAN-BİBER: 44 TL
KİNOA SALATASI: 55 TL
EV YAPIMI KURABİYE: 39 TL
AYRAN: 32 TL
DETOKS İÇECEĞİ: 40 TL
LİMON VEYA VANİLYALI CHEESECAKE: 45 TL
BADEMLİ KEK: 45 TL

Takvim