Maça Kızı'nda lahmacuna zam yok

Maça Kızı'nda lahmacuna zam yok

Bodrum Maça Kızı, 39 liralık lahmacun fiyatını bu yıl da sabit tuttu.

Bodrum Türkbükü'nün en gözde yerlerinden Maça Kızı Otel, geçtiğimiz yıllara lahmacun fiyatıyla damga vurmuştu. Lahmacunun bu sene kaç liraya satılacağı merak konusu olmuştu. Maça Kızı'nın yetkilileri, gündem olan lahmacunlarında fiyat değişikliğine gitmedi ve lahmacunu bu sezon da 2014'te olduğu gibi 39 liradan mönüye koydu.

Lahmacunun bu kadar pahalı olmasını "Lahmacuna filet mignon yani Fransız bonfilesi koyuyorum. Ben Turkish pizza diye bunu dünyaya açıyorum" diye açıklayan Maça Kızı'nın sahibi Sahir Erozan'ın bu sene zam yapmaması esprilere de yol açtı. Sosyal medyada "Yaşadık 39 liralık lahmacuna zam gelmemiş. Bu sene 5 kişi toplanıp hâlâ bir lahmacun yiyebiliriz" esprileri yapıldı.

FOTOĞRAF YARIŞI BAŞLADI!

Bu arada Maça Kızı'na giden müşteriler arasında da 'lahmacunla fotoğraf çektirme' yarışı başladı. Deniz kenarında 39 liralık lahmacunun fotoğrafını çeken ve çoğunluğu yabancı turistlerden oluşan konuklar bu karenin altına "Dünyanın en pahalı lahmacunu, Guinness Rekorlar Kitabı'na giren lahmacun" yorumlar yazıyor.