MasterChef Duygu anne oldu

MasterChef Duygu anne oldu
Güncelleme:

MasterChef Türkiye 2020 sezonunda yarışan Duygu Acarsoy, anne oldu. Acarsoy, nişanlı oldukları dönemde ''beni aldattı'' dediği Uğur Altun ile evlenmişti.

MasterChef Türkiye 2020’nin iddialı yarışmacılarından Duygu Acarsoy, annelik sevinci yaşadı. Katıldığı 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasıyla şöhrete kavuşan Duygu Acarsoy, 'beni aldattı' açıklaması sonrası barıştığı Uğur Atun ile geçtiğimiz yıl evlenmişti.

MasterChef Duygu, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklamıştı. Yarışmada yaptığı çıkışlarla hafızalara kazınan Duygu Acarsoy, kızı Mila ile mutluluk pozu verdi.

MasterChef Duygu anne oldu - Resim : 1

Duygu Acarsoy, MasterChef Türkiye yarışmasından bilerek elendiğini söyleyerek şaşırtmıştı.

DUYGU ACARSOY KİMDİR?
1985 yılında Ankara’da doğan Duygu Acarsoy, aslen Muğlalıdır. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları mezunu olan Acarsoy, şu anda aşçılık eğitiminin son yılını tamamlamaktadır.

MSA’da profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimini tamamladıktan sonra İspanya ve Almanya’da aldığı eğitimler ışığında birçok yerde şef olarak çalışmış; eğitmen olarak görev almıştır.

MasterChef Duygu anne oldu - Resim : 2