MasterChef Türkiye'de Demet Akalın sürprizi

Güncelleme:

TV8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef'in 2. sezon 41. yeni bölümüyle ekrana geldi. MasterChef'in 4 Kasım Pazartesi yayınlanan son bölümünde kaptanlık ve ödül oyunları heyecanı yaşandı.

MasterChef Türkiye 41. bölümde Yasin, Suna'nın Demet Akalın ile olan paylaşımı hakkında konuştu. Mehmet Şef, Demet Akalın'a MasterChef davetinde bulunduğunu söyledi. Mehmet Şef, 'Masterchef Ünlüler' konsepti yapmak istediklerini söyleyerek, Demet Akalın'ı da yarışmak için davet etti.

4 Kasım 2019 MasterChef Türkiye Mehmet Şef Demet Akalın'ı MasterChef'e davet etti

MASTERCHEF TAKIMLARI BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'nin 41. bölümünde kaptanlık oyununun sonunda şefler en iyi çiğ köfteyi yapan ismi açıkladılar. En iyi çiğ köfteyi yaparak mavi takımın kaptanı olan isim Cemre oldu. Kırmızı takıma kaptan olan isim ise Eda olarak belirlendi.

Cemre'nin kaptan olduğu mavi takım, Suna, Alican, Yasin, Kıvanç, Mustafa'dan oluştu. Kırmızı takımda ise Eda kaptan olurken, Güzide, Batuhan, Rıfat ve Ekin de takıma katıldı.

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin 41. bölümünde mavi ve kırmızı takım ödül oyununda karşı karşıya geldi. Günün menüsü Lübnan mutfağıydı. MasterClass ödülü için Lübnan mutfağından humus, babagannuş, tabbule, şiş tavuk, şiş köfte, sarımsaklı toum, kibbe (içli köfte),taş kadayıf yemekleri yapıldı.

Şefler hangi tadımın ardından hangi takımın kazandığına karar verdiler. Mavi takım MasterClass ödülünü aldı.


 
 

Seçiniz...