MasterChef'e veda eden isim belli oldu

MasterChef'e veda eden isim belli oldu
Güncelleme:

MasterChef Türkiye'de dün akşamkieleme gecesinde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Haftanın son takım oyununda takımlar sushi çeşitleri ile yarışırken, Barbaros, Serhat ve Sefa eleme oyununda karşı karşıya geldi.

Bu beş çeşit yemekten oluşan menüyü yapmaları için verilen süre bir saat oldu. Sürenin bitimiyle hazırlanan yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Süre sonunda şefler tadım yaptığı yemeklerde hangi takımı daha başarılı bulduğunu açıkladı.

Şeflerin açıklamasına göre kırmızı takımda son dokunulmazlığı kazandı. Böylece Özgül, Emir ve Eray MasterChef Türkiye 2020'nin son beşine kalan ilk isimler oldu.

MasterChef’te ilk iki eleme adayı mavi takımdan Sefa ve Serhat olmuştu. Dokunulmazlığı kaybeden yine mavi takım olunca Barbaros direkt olarak potaya girmiş oldu.
 
MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz ve Tanya Kilitkayalı sevgili mi? Olay paylaşım
Böylece bu haftanın eleme adayları mavi takımdan Barbaros, Serhat ve Sefa oldu.

Barbaros, Serhat ve Sefa eleme oyununda karşı karşıya geldi. Bu oyunda yarışmacılardan bir saat içinde Danilo Şef'in imza tabağının hazırlanması istendi. Sürenin sonunda şefler yarışmacıların hazırladığı tabakların tadımını yaptı. Şefler tabağın değerlendirilmesini et, sos ve püre ağırlıklı olarak yaptıklarını açıkladılar. Gecenin en iyi tabağını hazırlayanın Barbaros olduğu açıklandı. MasterChef'ten bu hafta elenen yarışmacı ise Sefa oldu.

 Böylece MasterChef'te son 5'e kalan isimler ise Özgül, Emir, Serhat, Barbaros ve Eray oldu.