MasterChef'in favori ismi elendi!

MasterChef'in favori ismi elendi!
Güncelleme:

MasterChef Türkiye'de dün gece Eray, Barbaros, Serhat ve Özgül arasında kıran kırana geçen eleme oyununda yarışmaya veda eden isim belli oldu.

 MasterChef Türkiye, eleme ve final heyecanı ile devam etti. Hafta boyunca düzenlenen yarışmaların sonucunda Eleme adayları arasında son 3 kalanlar Serhat, Özgül ve Eray oldu. Bu üçlü arasında 1. olan ve bir hafta daha MasterChef'te kalan isim Serhat oldu.

Yarışmada ilk safhadan şalgam ana ürünüyle yapılan yaratıcılık yemeği Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin yönetiminde Eray, Barbaros, Serhat ve Özgül'ün zorlu mücadelesine sahne oldu.

Şalgam ana malzemesiyle 4 yarışmacının yaptığı ürünleri tadan jüri şefler ilk bölümün en başarısız tabağını Eray'ın yaptığını açıkladı.

Eray'ın ardından Serhat ve Özgül isimleri açıklandı.

Böylelikle Emir'den sonra beyaz önlüğü kazanan 2. isim Barbaros oldu.

 Yarışmada son eleme oyunu oynandı. Somer Şef'in hazırladığı ürüne Eray, Serhat ve Özgül arasından en yakın yemeği yapan ilk isim tadımlar sonrasında Serhat seçildi ve 3. beyaz önlüğü giyen isim oldu.

Son 2'ye kalan Eray ve Özgül arasında ise 4. beyaz önlüğü giyen isim Özgül oldu. 

Böylece Erey MasteChef'ten elenerek yarışmaya veda eden son isim oldu.

MasteChef Eray kimdir?

1997 yılında Bolu'da doğan Eray Aksungur, çocukluk hayali olan aşçılığın peşinden gitmek için ilk adımı attı ve Mengen Aşçılık Lisesi'ne başladı. Orada aldığı iki senelik eğitimin ardından Bodrum Divan Otel'de ilk stajını tamamlayan ve tekrar okuluna dönen Aksungur, bir sonraki sene Maxx Royal Kemer şirketinde stajyer olarak görev aldı. Okulunun son senesinde, okul başkanı olarak liderlik serüvenine başlayan Eray Aksungur, okulunu bitirdikten sonra Bodrum Marina Yat Kulübü'nde 1 sezon boyunca şeflik yaptı; ardından, Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık bölümünde 2 yıl daha eğitim alarak iş hayatına devam etti.