MasterChef'te eleme adayları belli oldu

MasterChef'te eleme adayları belli oldu
Güncelleme:

MasterChef'in 2. sezon 46. yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu ve eleme heyecanı yaşandı. Gecede takım oyununu ve bireysel dokunulmazlık oyununu kazananlar ile eleme adayları belli oldu.

TV8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef'in 2. sezon 46. yeni bölümüyle 12 Kasım Salı akşamı ekrana geldi. MasterChef Türkiye'nin son bölümünde mavi ve kırmızı takım yarışmacıları bu defa İstanbul Tuzla Orhanlı İlkokul ve Ortaokulu'na konuk oldu. Yarışmacılar ilkokul çocukları için menü hazırladı.

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 46. bölümde oynanan dokunulmazlık oyununda, yarışmacılar öğrenciler için kaşarlı köfte, mücver, çorba ve tatlıdan oluşan menüyü hazırladı. Her iki takımın yemeklerini de yiyen öğrenciler verdikleri oylarla kazanan takımı belirledi. MasterChef'te bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te takım oyununu kaybeden mavi takım, Mehmet Şef'in istediği karides muslu deniz ürünleri tabağı yaparak yarıştı.

45 dakikalık süre sonunda istenilen tabağı en iyi hazırlanan Rıfat birseysel dokunulmazlığı kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Rıfat, ilk eleme adayı olarak Mustafa'nın ismini söyledi. Seçim sırasında Rıfat ile Mustafa arasında, geçen hafta elenen Eda ile ilgili tartışma yaşandı.

Takımda yapılan oylamada ise Alican ve Cemre'ye eşit oy çıktı. Eşitlik olduğu için kurallar gereği eleme adayını takım kaptanı Suna belirledi. Suna ikinci eleme adayı olarak ise Alican'ı söyledi.