MasterChef'te eleme adayları belli oldu

MasterChef'te eleme adayları belli oldu
Güncelleme:

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri olduğu MasterChef Türkiye'nin dün akşamki bölümünde dokunulmazlığı kazanan takım ve elemeye kalan yarışmacılar belli oldu.

MasterChef 2020'nin yeni bölümünde mavi ve kırmızı takım yarışmacılar, çölyak hastalarının yiyebilecekleri yiyeceklerden hazırlayarak, en iyi tabakları ortaya çıkarmaya çalıştı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım kırmızı takım oldu. Böylece bireysel dokunulmazlık için mücadele edecek takım da mavi takım yarışmacıları oldu.

 BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te takım dokunulmazlığını kaybeden mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Yarışmacılar şeflerin istediği uzak doğu mutfağından ‘tom yum goong’ çorbasını en iyi şekilde yapabilmek için tezgah başına geçti. Bu bölümde ise en iyi tabağı hazırlayan yarışmacı şefler tarafından Barbaros olarak belirlendi.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye 2020’nin son bölümünde iki eleme adayı daha belli oldu. Geçtiğimiz gün yapılan turlar sonrası Özgül ve Duygu eleme adayı olarak belirlenmişti.

MasterChef son bölümdeki 2. dokunulmazlık oyununu kazanan ise kırmızı takım oldu ve mavi takımı bireysel dokunulmazlık oyununa gönderdi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Barbaros haftanın 3. eleme adayı olarak Berker‘i söyledi. Daha sonra mavi takım arasında yapılan oylamanın ardından da en fazla oyu alan yarışmacı Ebru oldu ve haftanın 4. eleme adayı seçildi.