MasterChef'te gergin anlar ! Yarışmacıyı kovdu

MasterChef'te gergin anlar ! Yarışmacıyı kovdu
Güncelleme:

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'te tadım sırasında yarışmacılardan Mustafa ile şef Mehmet Yalçınkaya arasında gerginlik yaşandı. Mehmet şef, yarışmacıyı stüdyodan kovdu ve dokunulmazlık oyununa katılmama cezası verdi.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef, dün akşam 25'inci bölümüyle ekrana geldi. Gergin anların yaşandığı yarışmada tabağına güvenen Mustafa, şeflere çıkışınca ortalık karıştı.

GERGİN ANLAR YAŞANDI
Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin jüri üyesi olduğu MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar takım kaptanı olabilmek için kıyasıya yarıştı. Tadım aşamasına gelindiğinde kendi tabağı seçilmeyen Mustafa, söz hakkı alarak "Arkadaşlarıma saygısızlık etmek istemiyorum ama Oradaki üç gözleme de çıtır çıtır mı? Bunu merak ediyorum" dedi.

MasterChef'te gergin anlar ! Yarışmacıyı kovdu - Resim : 1

STÜDYODAN KOVDU

Şef Danilo "Sen kendini merak et. Seninki çıtır çıtır mı Mustafa?" sözleriyle cevap verdi. Mustafa'nın kendilerine ikinci kez saygısızlık yaptığı söyleyen şef Mehmet Yalçınkaya sinirlerine hakim olamadı. Yalçınkaya, "Burada jürisinin 'J'sini sorgulayacak kim var? Sen kimsin ya bize burada şey yapıyorsun. Çık dışarı. Bunu bize ikinci kez yapıyorsun. Haddini bil" diye bağırarak Mustafa'yı stüdyodan kovdu.

MasterChef'te gergin anlar ! Yarışmacıyı kovdu - Resim : 2

"DOKUNULMAZLIK OYUNUNA KATILAMAYACAKSIN"

Şeflere çıkıştığı için stüdyodan kovulan Mustafa için bir ceza verildi. Cezayı açıklayan Mehmet Yalçınkaya, "Bu yaptığın saygısızlık nedeniyle bir karar aldık. Bu hafta katıldığın takım dokunulmazlık oyununa giderse, sen bu oyuna katılamayacaksın" dedi.

"FAZLA SESSİZ KALMAK BENDE PATLAMA YAŞATIYOR"
Aldığı ceza sonrası konuşan Mustafa ise şunları söyledi: "Aslında biraz hırs yaptı. Yeni adapte oluyorum arkadaşlara ve ortama. Benim çıkışlarım fevri olabilir kabul ediyorum. Haddinden fazla sessiz kaldığım zaman içime atıyorum ve bende patlama yaşatıyor. Hiç bir zaman sizin verdiğiniz kararları sorgulamadım. Hepinizden ve arkadaşlarımdan özür diliyorum."