MasterChef'te yeni aşk bombası

MasterChef'te yeni aşk bombası
Güncelleme:

Uğur Deniz Yılmaz'ın diskalifiyesinin ardından dillerden düşmeyen Masterchef Türkiye yarışmasında bu kez yeni bir aşk bombası gündeme düştü.

Yarışmadan geçtiğimiz günlerde Ayyüce Kamit, elenmişti. Ayyüce, olay açıklamalarda bulundu ve “Emir’le çok güzel bir ilişkimiz var” ifadelerini kullandı. Peki Ayyüce ile Emir aşk mı yaşıyor? 

Ayyüce, MasterChef Emir Elidemir ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara son noktaya koydu. 

Masterchef Türkiye'den elenen Ayyüce, Youtube’da yayınlanan Uğur Karadaş’ın sunuculuğunu üstlendiği programda samimi açıklamlarda bulundu. 

"Emir’le çok güzel bir ilişkimiz var ama asla sevgili değiliz"

“Bu durum beni çok sinirlendirdi. Bizler oraya yarışmak için gittik. Tek bir amacımız vardı o da birinci olmak. Hepimizin aynı ortamda olması söylentileri bu yöne çekiyor. Emir’le beraber bir ay aynı restoranda çalıştık ve yarışmaya birlikte başvuru yapmayı düşündük. Daha sonra birbirimizden haberimiz yoktu ve seçmelerde karşı karşıya geldik. Emir’le çok güzel bir ilişkimiz var ama asla sevgili değiliz. Aynı durum Furkan içinde geçerli ve onunla da aşk yaşamadım” sözlerini dile getirerek çıkan iddialara da yanıt verdi.

"Babam benim iyi yerlere gelebilmem için kredi çekti" sözlerini kullanan Ayyüce, geçirdiği zor zamanların kendisini güçlendirdiğini anlattı.Ayyüce Kamit'in dram dolu hayatı seyircilere duygusal anlar yaşatmıştı.