Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Sedef Altuntaş evlendi

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Sedef Altuntaş evlendi
Güncelleme:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile birlikte olduğu dönemde magazin gündeminden düşmeyen Sedef Altuntaş, ikinci kez nikah masasına oturdu. Altuntaş'ın 10 haftalık hamile olduğu iddia edildi.

Mehmet Ali Erbil'den ayrıldıktan sonra kabuğuna çekilen ve kendini işine adayan Sedef Altuntaş, sessiz sedasız evlendi.

10 HAFTALIK HAMİLE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Takvim'den Ufuk özcan'ın haberine göre, ikinic kez nikah masasına oturan Sedef Altıntaş'ın 10 haftalık hamile olduğu konuşuluyor.

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Sedef Altuntaş evlendi - Resim : 1

NELER OLMUŞTU?

2000'li yıllada Nefise Karatay ile evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil, kısa süre sonra Sedef Altıntaş ile aşk yaşamaya başladı. İkili, 3 haftalık flörtün ardından 28 Ağustos 2001'de nikâh masasına oturdu.

Rüya gibi bir düğünle evlenen Erbil çiftinin mutluluğu 1,5 yıl sürdü. Eşinin kendisini aldattığını öğrenen Sedef Altıntaş, boşanma kararı aldı ve evlilik tek celsede bitti.

BENİM İÇİN ÇOK ÖZELDİR

Mehmet Ali Erbil, 2004'ten beri görüşmediği Sedef Altıntaş'ı ve aralarındaki ilişkiyi verdiği bir röportajda anlatmıştı:

"Bütün eşlerim arasında Sedef en farklı olandı. Bazı şeyleri unutmadı. Belki çok sevdiği, belki çok genç olduğu için... Bazı şeylerin izleri onda çok ağır oldu. O yüzden onunla görüşemedik. Bu evlilik için hata diyemem. O bir aşk evliliğiydi. Birden birbirimize aşık olduk ve evlendik. O benim için çok özeldir. Çok gençti. Birçok şeyi benimle birlikte yaşayıp gördü."