Mehmet Ali Erbil'in kardeşi: Can sıkıcı bir haber veriyorum...

Mehmet Ali Erbil'in kardeşi: Can sıkıcı bir haber veriyorum...
Güncelleme:

Bir aydır yoğun bakımda olan şovmen Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi, ''Can sıkıcı bir haber veriyorum...'' diyerek Erbil'in son sağlık durumunu açıkladı.

Mehmet Ali Erbil, bir ay önce evinin banyosunda düşerek yaralanmış, acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan kontrollerin ardından Erbil'in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti.

Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil, 26 Ekim'de uyandırıldı. Tedavisi sırasında 16 yıldır mücadele ettiği hastalığı nüksedince Mehmet Ali Erbil 2 Kasımda yeniden uyutuldu.

29 gündür yoğun bakımda olan Erbil'in son durumunu doktor kardeşi Yeşim Erbil, anlattı:    

"Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere çünkü yoğun bakımda  sürpriz gelişmeler olabilir diye. 4 gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti sizleri de tabi. Ancak  dün akşam durum tamamen tersine döndü ve solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vücudu direnç gösterir."

Mehmet Ali Erbil'in kardeşi: Can sıkıcı bir haber veriyorum... - Resim : 1

Seçiniz...