Meltem Miraloğlu'ndan paylaşım

Meltem Miraloğlu'ndan paylaşım
Güncelleme:

Kendisinden 48 yaş büyük bir ABD vatandaşı ile evlenen ve kısa bir süre önce evden kaçtığı öne sürülen Meltem Miraloğlu son yaptığı "cehenneme düştük" paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu'nun, bir süre önce evden kaçtığı öne sürülmüştü. İzini kaybettiren Miraloğlu son paylaşımıyla yine kafaları karıştırdı. Oyuncu, paylaşımında 'Cehenneme düştük' notuyla dikkat çekti.

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı ile evlenerek gündeme bomba gibi düşen Meltem Miraloğlu, uzun süre en çok konuşulan isimlerden olmuştu. Özel hayatıyla ilgili herkesin adım adım takip ettiği Miraloğlu, geçen hafta eşine "Chicago'daki teyzeme gideceğim" diyerek evden kaçmıştı.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

"Evden kaçtı" haberlerinden sonra haber alınamayan Miraloğlu son paylaşımıyla merak uyandırdı. Sosyal medyada paylaşım yapan oyuncu, Instagram'ının hikaye kısmında ilginç bir karikatür paylaştı.

Cehenneme düşmüş iki kişinin resmedildiği karikatürü paylaşan 32 yaşındaki oyuncu için "Amerika'da cehennem hayatı yaşıyor" yorumları yapıldı.

"TEYZEME GİDİYORUM" DİYEREK EVDEN KAÇMIŞTI

Meltem Miraloğlu kocasına "Benim Chicago'da yaşayan bir teyzem var. Onun yanına gideceğim. Teyzemle birlikte Türkiye'ye gideceğiz. Orada burun ameliyatı yaptıracağım" diyerek eşinden izin istemişti. 80 yaşındaki Patrick'in ise Miraloğlu'na inanmayarak bir sözleşme imzalatıp eşini Chicago'ya götürmeyi teklif ettiği iddia edilmişti. 32 yaşındaki oyuncunun teklifi kabul etmeyerek taksiyle evden kaçtığı öne sürülmüştü.

İşte Miraoğlu'nun o paylaşımı:

Meltem Miraloğlu'ndan paylaşım - Resim : 1