Merve Boluğur hakkındaki o iddiaya ateş püskürdü

Merve Boluğur hakkındaki o iddiaya ateş püskürdü
Güncelleme:

Merve Boluğur'un Serdar Bilgili'nin yatında görüldüğüne dair iddialara Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur büyük tepki gösterdi.

Posta Gazetesi'nin Yerin Kulağı Var köşesinde dün şöyle bir haber yer almıştı: ‘Eşi popçu Murat Dalkılıç ile evliliğinde ciddi sorunlar yaşayan oyuncu Merve Boluğur, işadamı Serdar Bilgili’nin yatında, Yunan adası Simi’de görüldü.’

Çıkan bu haber üzerine önce Murat Dalkılıç'tan sonra da Merve Boluğur'dan sert bir açıklama geldi. Dalkılıç, "Günlerdir hakkımızda çıkan birçok habere ailece tepkisiz kalarak aslında tepkimizi gösterdik. Eşim de ben de anlayışlı olup mahazine saygı duymaya çalışıp pozitif olduk... Söz konusu ailemin namusu olunca artık bu yapılan yalan haberi "şerefiszlik" olarak nitelendiriyorum! Adice yapılan bu yalan haberlerle ilgili hukuksal süreç derhal başlatılacaktır." notunu Instagram hesabından paylaşarak kesin bir dille yalanladı.

Merve Boluğur ise; "Posta gazetesine!!! Bir birey ve evli bir kadın olarak, taşıdığı soyisminin değerini bilerek yaşayan biriyim. Külliyen yalan bu haber ise senelerdir oluşturmaya çalıştığım saygın ve dürüst mesleki kimliğime yapılan çok büyük bir haksızlık... Yalan haberle ilgili hukuksal işlem başlatılacaktır!" mesajını sosyal medya hesabından yayınladı.