Miss Turkey 2018 birincisinin estetikli çıktı

Miss Turkey 2018 birincisinin estetikli çıktı
Güncelleme:

Miss Turkey 2018 güzeli seçilen Şevval Şahin'in estetiksiz fotoğrafı ortaya çıktı.

Miss Turkey 2018 güzeli seçilen Şevval Şahin'in estetiksiz fotoğrafı ortaya çıktı.
 
Türkiye'nin en güzel 20 kızının kaldığı Miss Turkey 2018'in birincisi 19 yaşındaki Şevval Şahin oldu. Şevval Şahin'in estetiksiz fotoğraflarını görenler inanamadı.

2.sayfa'nın Instagram hesabından yayınlanan fotoğrafta, Şevval Şahin'in eski hali ve şimdiki hali arasındaki büyük fark sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı.

İşte Şevval Şahin'in eski ve yeni hali;

Miss Turkey 2018 birincisinin estetikli çıktı - Resim : 1

ŞEVVAL ŞAHİN KİMDİR?

Halihazırda mankenlik yapan Sevval Şahin, 1999 İstanbul doğumludur. Üniversite eğitimini University Of East London'da alan Sevval Şahin, Fashion Marketing bölümünün 1. sınıf öğrencisidir.

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin kimdir ?Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in pozları sosyal medyayı salladı / Foto-Galeri
JÜRİDEN YANIT GELDİ

Miss Turkey 2018 birincisi olan Şevval Şahin'in estetikli çıkması 'Tacı elinden alınır mı?' sorularını da beraberinde getirdi. Şahin estetik haberlerine yarışma jürisinden yanıt geldi.

Şevval Şahin… 19 yaşında genç bir model. Geçen hafta Miss Turkey 2018’in birincisi seçilen Şevval Şahin’in aldığı derece çok tartışıldı. ‘Daha güzeller vardı’ diyen de oldu ‘Neden bu kız seçildi?’ diye sorgulayan da… Otoritelere göre de Şevval Şahin tüm kriterlere uyuyordu…

Derecesi tartışılırken, ertesi gün Arap sevgilisi sosyal medyada gündem oldu. Syed Amir-Ali Kirmani’nin hesabındaki paylaşımlar dikkat çekiciydi. Tam konu kapanmışken bugün de Şevval Şahin’in yıllar önceki bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Estetikli halini görenler bunun kurallara aykırı olduğunu, Şevval Şahin’in insanları kandırdığını ve tacının elinden alınması gerektiğini söyledi.

Ünlü moda tasarımcısı olan ve yarışmanın hem ön eleme hem ana jürisinde yer alan Cihan Nacar konu ile ilgili Sözcü'den Hale Ceylan Barlas'a açıklama yaptı.

Cihan Nacar, Şevval Şahin’in kesin olmamakla birlikte sağlık sebebiyle estetik olduğunu belirtti ve konuya açıklık getirdi.

SAĞLIK SEBEBİYLE ESTETİK OLDU

İşte Cihan Nacar’ın açıklaması:

“Estetikli olduğuna dair çıkan haberleri gördüğüm anda tüm fotoğraflarını inceledim. Henüz Şahin ile konuşmadım ama fotoğraflara baktığınızda vücudunda sadece burnunda estetik olduğunu gördüm. Ve estetiği sağlık için yaptırdığını düşünüyorum. Kaldı ki dudakta botoks, kalçada ya da göğüste estetik gördüğümüzde kurul olarak hemen eledik. Çünkü bir güzellik yarışmasında sağlık hariç estetik kabul edilemez.”

 Cihan Nacar yarışmaya katılanların geniş bir özgeçmiş hazırladığını, hepsini tek tek incelediklerini ama Şevval Şahin’in gelen fotoğraflarında da estetiksiz halinin olmadığını da sözlerine ekledi: “Şevval aslında çok iyi bir model. London Fashion Week’te defalarca yürümüş, tasarımcıların peşinden koştuğu bir model. Yine söylüyorum sağlık sorunu için yaptırdığını düşündüğüm için de tacının elinden alınması söz konusu değil!”


 

 

 

Seçiniz...