Mucize Doktor'a damga vuracak öpüşme sahnesi

Güncelleme:

FOX TV ekranlarının başarılı dizisi Mucize Doktor'un 13. yeni bölümünde Doktor Ali Vefa, Nazlı'nın bir kadın hastası tarafından dudağından öpülüyor...

Fox TV'nin yayınlandığı ilk günden bu yana reytingleri alt üst eden dizisi Mucize Doktor'un 13. yeni bölümde Doktor Ali Vefa iki büyük şok üst üste yaşayacak. Mucize Doktor'un 5 Aralık Perşembe yayınlanacak olan yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Mucize Doktor yeni bölümde, Doktor Ali Vefa, hayatında ilk defa birisine dokunmaya çalışırken bir kadın hasta tarafından dudağından öpülüyor. Olayı gören hasta yakınları ise Ali'yi tekme tokat saldırıyor. Adil ve Ferman ise Ali'ye yardıma koşuyor.

 DOKTOR ALİ'Yİ ŞOKE EDEN ÖPÜŞME

Mucize Doktor yeni bölümde Doktor Ali Vefa, hayatından ilk defa birisine dokunmaya çalışıyor. Ali'nin "Hayatımda ilk defa birisine dokunacağım. Daha önce kimseye dokunmadım. Ama kime dokunacağımı bilmiyorum" sözleri dikkat çekiyor Doktor Ali Vefa önce Selvi hemşireye dokunmaya çalışıyor ancak son anda korkup vazgeçiyor. Ali'nin yardımına ise Nazlı yetişiyor. Ali Vefa sevdiği Nazlı'nın yüzüne dokunmaya çalışıyor.

Diğer yandan ise Nazlı'nın bir hastasını kontrole giden Ali Vefa yaşadığı olayla büyük bir şok yaşıyor. Kadın hasta Doktor Ali'yi bir anda dudağından öpüyor. Ali ise koşarak odadan kaçıyor.

HASTA YAKINLARINDAN DOKTOR ALİ'YE SALDIRI

Yaşadığı olayı Başhekim Adil'e anlatan Ali ise "Bir gittim öptü" diyor. Diğer yandan ise Ali'yi öpen hastanın yakınları hastane önündeAli'ye saldırıyor. Doktor Ali Vefa hasta yakınları tarafından hastane önünde tekmek tokat dövülüyor. Ferman ise saldırıya uğradığını gördüğü Ali'ye yardıma koşuyor.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı için karar anı gelip çatmıştır. Acil gecesi yanlış entübe ederek ölümüne sebebiyet verdiği hastayı araştırmak için bakanlık tarafından görevlendirilmiş bir heyet hastaneye gelir. Adil’in Nazlı’yı koruma çabaları çabucak boşa çıkar. Ambulans şoföründen başhekimine hastanedeki herkes topun ağzındadır. Nazlı’yı kurtarabilecek tek savunmaysa Ferman’dadır. Ama bu da Beliz’i ve ekonomik durumu yeni yeni düzelen hastaneyi ateşe atmak anlamına gelir. Ferman bir seçim yapmakta bocalar. Nazlı korka korka kurula çıkar. Ama sonunda ona umut veren beklenmedik biri olacaktır.


 
 

Seçiniz...