Müge Anlı’nın eski eşi ''Müge evli birinden hamile'' dedi, ortalık karıştı!

Müge Anlı’nın eski eşi ''Müge evli birinden hamile'' dedi, ortalık karıştı!
Güncelleme:

Müge Anlı hakkında çarğıcı bir iddia ortaya atıldı. Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, Müge Anlı'nın evli bir erkekten hamile kaldığını iddia etti. Müge Anlı avukatı aracılığıyla bu iddiayı yalanlayarak, yargıya başvuracağını açıkladı. İddianın sahibi Akdağ da bir açıklama yaparak "yapılan yorumla dalga geçmiştim" dedi.

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ sosyal medyada yaptığı bir yorumda Müge Anlı’nın sadece evlenecek olmadığını aynı zamanda hamile olduğunu öne sürdü. Sosyal medyada bir anda bu olay konuşulmaya başlandı. Burhan Akdağ, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda Müge Anlı'nın evli bir erkekten hamile olduğunu iddia etti.

İşte o paylaşım:

Müge Anlı’nın eski eşi ''Müge evli birinden hamile'' dedi, ortalık karıştı! - Resim : 1

MÜGE ANLI O İDDİAYI YALANLADI

Müge Anlı, eski eşi Burhan Akdağ'ın "Müge, evli bir adamdan hamile" şeklindeki iddialarını kesin bir dille yalanlayarak gerekli kişiler hakkında dava açılacağını söyledi.

Müge Anlı'nın avukatı Eylem Kahraman, açıklamasında şunları söyledi:

"Müge Anlı, Koronavirüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal eden asılsız iddianın sahibi ve bu iddiayı yazılı ve görsel basında yayınlayanlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır."

BURHAN AKDAĞ'DAN YENİ AÇIKLAMA: DALGA GEÇMİŞTİM

Gündeme bomba gibi düşen haberin kaynağı olan, Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ ise sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yaparak kendisine "Senin müge evleniyormu. Pek inanamadım ama haberler o yönde" yazan bir takipçisiyle dalga geçmek için bu satırları yazdığını söyledi.

İşte Burhan Akdağ'ın açıklaması:

ARKADAŞLAR SİZİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM...
BU PAYLAŞIMIMI GEÇTİĞİMİZ GÜN BİR ÇOĞUNUZ GÖRDÜNÜZ VE OKUDUNUZ. BENİ HAKLI BULANLAR OLDU, HAKLI BULMAYANLAR OLDU. FİKRİMİ BEĞENENLER OLDU, BEĞENMEYENLER OLDU. HERKESE SAYGIM SONSUZ. VE ELİMDEN GELDİĞİNCE OLUMSUZ OLANLAR İLE SOHBET EDEREK BELKİDE ANLAMADIĞI BİR KONU VARSA ANLATMAYA ÇALIŞIRIM...
BU FİKRİMİ SOSYAL MEDYADAKİ TÜM SAYFALARIMDA PAYLAŞTIM.. ISTAGRAM'DA senaybacı ADLI KULLANICI 23 NİSAN İLE İLGİLİ BU PAYLAŞIMA MÜGE ANLI İLE ALAKALI YORUM YAPMIŞ... AYNEN ŞU YAZMIŞ... Benden duymuş olmada senin Müge evleniyormuş...Pek inanmadım ama haberler bu yönde.. BENİMLE DALGA GECEN BU YORUMU OKUYUNCA, BENDE KENDİSİ İLE DALGA GEÇER GİBİ VE KENDİSİNİ Tİİİ YE ALAN BİR CEVAP VERDİM... NE DEDİM TEKRAR EDEYİM.. senaybaci sen çok geriden geliyorsun, hamile olduğunu söylesem, evleneceği kişinin boşanmasını bekliyor desem sanırım şaşırmazsın Program neden bitti?
DİYE CEVAP YAZDIM...
YAZDIĞIM CEVAP BİR ANDA SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU...HER KAFADAN BİR SES, TÜRKİYE BİR ANDA KORONA VİRÜSÜNÜ, SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI, 31 ŞEHİRDEN ÇIKAMADIĞIMIZI, ALMADIĞIMIZ MASKELERİ UNUTTU. MÜGE ANLI HAMİLE Mİ DEĞİL Mİ BUNU KONUŞMAYA BAŞLADI... NEREDEYSE ERKEK Mİ KIZ MI HATTA MUHTEMEL İSİMLERİ BİLE KONUŞULUR OLDU.. HAMİLE OLABİLİR OLMAYLA BİLİR. BUNA KİMSE KARIŞAMAZ.. EĞER HAMİLE İLE İSE KIZIMIN ADINA SEVİNİRİM BİR KARDEŞİ OLACAĞI İÇİN... ONUN DIŞINDA BENİ HİÇ AMA HİÇ ENTERESE ETMİYOR... ÇOK MUTLU VE ÇOK İYİ GİDEN BİR EVLİLİĞİM VAR... HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ İNSANLIĞI ZOR DURUMDA BIRAKAN BİR CORONA VİRÜSÜ GERÇEĞİ VAR.
İŞTE SİZLERİNDE MERAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM OLAY BU... ORTALIK ÇOK KÖTÜ EVDE KALIN ARKADAŞLAR...

Seçiniz...