Murat Taşdemir meğer 2 kez evlenmiş

Murat Taşdemir meğer 2 kez evlenmiş

Banu Alkan ile Murat Taşdemir “sözde” 11 yıldır birlikte.. Ama Taşdemir bu sürede tam 2 kez evlendi !

Yaklaşık bir aydır Banu Alkan-Murat Taşdemir'in aynı çatı altında yaşadıklarını hayretle izliyoruz. Son olarak Taşdemir'in eşi Arzu Altay, ikilinin olaylı Paris tatilinin ardından “Şok bir şey öğrendim. İkisi aynı odada kalmış. Boşanıyorum” demişti... Meğer Taşdemir, Banu Alkan ile birlikteyken bir evlilik daha yapmış.

11 yıldır Alkan'la beraber olan Taşdemir, 6 yıl önce yine Antalya'da turizmci bir genç kızla dünyaevine girmiş. Bu hanımın şu an yeniden aile kurduğunu da öğrendiğim için adını saklı tutuyorum. O dönem Afrodit yine sinir krizleri geçirip evine kapanmış. Ancak olayın medyaya yansımaması için de ne gerekiyorsa yapılmış. Bu konuyu ikilinin yakın arkadaşı Sisi'ye sordum o da doğruladı ve “Murat beni aradı. 'Bir hata yaptım, aman Banu duymasın... Hemen boşanmam lazım' dedi. Ben Banu'ya olayı anlatmak zorunda kaldım, fenalık geçirdi. Hastaneye kaldırdık. Sonra Murat boşandı, Banu da affetti onu... Yani bu aslında Murat'ın ikinci günah çıkarması” dedi.

“İyi de madem Murat Taşdemir evliliğe bu kadar yakın, neden Banu Alkan ile evlenmedi?” diye sormadan edemedim doğrusu... Sisi'nin cevabı hazırdı: “Murat bundan 3 yıl önceye kadar evlenmek istiyordu ama Banu 'Yok tapınakta evlenelim, yok dev bir gemi tutalım, yok uçakla herkesi Paris'e götürüp evlenelim' diye büyük isteklerde bulununca sürekli ertelendi. Murat da aralara karbon kağıdı koydu.”

Vatan