Mustafa Ceceli'nin konseri kabusa döndü !

Mustafa Ceceli'nin konseri kabusa döndü !

Sakarya Üniversitesi'ndeki Mustafa Ceceli konserinde sahne çöktü, binlerce genç yağmurdan kaçmak için birbirini ezdi.

Sakarya Üniversitesi'nde bahar şenlikleri kapsamında dün akşam düzenlenen Mustafa Ceceli konseri, bir anda başlayan sağnak yağış ve fırtınayla kabusa dönüştü.

Konser sırasında başlayan fırtına sahnenin bir bölümünün yıkılmasına neden olurken, binlerce genç yağmurdan kaçabilmek için neredeyse birbirini ezdi. Olayda çöken sahnenin altında kalan bir kişi ise yaralandı.

Sakarya Üniversitesi Esentepe Yerleşkesi'nde düzenlenen 'Bahar Şenlikleri Etkinlikleri' kapsamında pop şarkıcısı Mustafa Ceceli dün akşam konser verdi. Açık havada yapılan ve yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde Ceceli sahnede şarkılarını seslendirdiği sırada, bir anda bastıran sağnak yağış ve fırtına konser alanında adeta kabus yaşattı.

KONSERDE SAHNE ÇÖKTÜ - FOTO GALERİ

BİR KİŞİ ÇÖKEN SAHNENİN ALTINDA KALDI

Şiddetli esen fırtına sahnenin bir bölümünün çökmesine neden olurken, bir kadın çöken sahnenin altında kaldı. Yaralanan kadın, olay yerine gelen ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Fırtınanın etkisini artırması üzerine Ceceli sahneden alındı. Konsere katılan binlerce kişi sağanak yağış ve fırtınadan bir an önce kaçmak isteyince izdiham yaşandı. Panik içinde kaçışan öğrenciler, kampüs içindeki kafeteryaya sığındı. Kafeterya binasında toplanan yüzlerce kişi, bu kez gitarıyla şarkılar söyleyen bir öğrenciye eşlik etti.

'HAVA KOŞULLARI İYİ GİTMEDİ'

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, yaşanan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, "Zaten öğrenciler akşamdan bu yana 2- 3 saattir buralardalar. Hava koşulları iyi gitmedi. Yaralanan yok. Konser oldu, çok neşeli gençlerimiz" ifadelerini kullandı.

TRAFİK KİLİTLENDİ

Sakarya Üniversitesi'nin Esentepe Kampüsü'nde, konserden araçlarıyla dönmek isteyenler trafiği kilitledi. Çok sayıda aracın aynı anda çıkış yapması nedeniyle kilitlenen üniversite kampüsünde, sürücüler saatlerce yolda kaldı.