Nazlı Hamarat: ''Sevgilisi değil kuryesiydi''

Nazlı Hamarat: ''Sevgilisi değil kuryesiydi''

Emir Cevdet Şaşmaz cinayetiyle ilgili bir şok iddia daha...

Ukrayna’da boğazı kesilerek öldürülen Emir Cevdet Şaşmaz’ın sevgilisi olduğunu, olay anında yanında bulunduğunu iddia eden Vijdan Vatansever’e yanıt gecikmedi. Şaşmaz’ın eşi Nazlı Hamarat, “O kadın eşimin sevgilisi değil kuryesiydi, cinayeti o işlemiş bile olabilir” dedi.

Emir Cevdet Şaşmaz’ın Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, bir binanın arkasında boğazı kesilmiş olarak bulunmasının yankıları sürüyor. Cinayet aydınlatılmaya çalışılırken, işadamının eşi Nazlı Hamarat ile sevgilisi olduğunu iddia eden Vijdan Vatansever adlı genç kız arasında da bir söz düellosu başladı.

Vatansever’in Instagram’da Şaşmaz ile samimi fotoğraflarını paylaşarak “Can yoldaşımı, hayat arkadaşımı, diğer yarımı kaybettim. Ellerim kelepçeli engel olamadım, o şerefsiz itin elinden seni alamadım. Dudaklarından dökülen son ‘seni seviyorum’ bana ait. Kaçmaktan yaşayamadığımız aşkımıza üzülüyorum” yazmasına Hamarat sessiz kalmadı. Hamarat şok bir iddia ortaya atarak Vatansever’in şüpheli olduğunu söyledi: “Kocam Ukrayna’ya iş için gitti. Yanındaki kız da kuryeydi ve pırlanta taşıyordu. O kız şüpheli, kocamı o bile öldürmüş olabilir. Orada kocam ve iki kız beraberdi, baş başa değillerdi. Yapımcımla sözleşmem var daha fazla konuşamam, cenazeyi bekliyorum.”

Katil S.Y mi?

Dün öldürülen Emir Cevdet Şaşmaz’ın yeğeni Nazlı Şaşmaz da Instagram’da işadamının katiline ait olduğunu ileri sürdüğü bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın altına “Bu şerefsiz abimin katilidir, dünya malı dünyada kalır. Bir gün senin de gideceğin yer bir avuç topraktır” yazdı. Nazlı Şaşmaz, “yengem” dediği Nazlı Hamarat’a da sosyal medya üzerinden destek oldu: “Yengemi yorumlarınıza alet etmeyin!”Diğer yandan Emir Cevdet Şaşmaz’ın kardeşi İlknur Şaşmaz da katilin S.Y adlı şahıs olduğunu ileri sürdüğü bir tweet atarak aynı kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Onun “S.Y. ağabeyimin katil zanlısı olarak aranmaktadır” tweet’ini Fulden Uras da retweet yaptı ve söz konusu şahsı görenlerin polise bildirmesini istedi.