Netflix'in yeni yerli filmi Aşkın Kıyameti'nden ilk fragman

Güncelleme:

Netflix'in başrollerinde Boran Kuzum ve Pınar Deniz'in yer aldığı yeni yerli yapımı "Aşkın Kıyameti"nden ilk resmi fragman paylaşıldı.

Netflix Türkiye'nin yeni orijinal yapımı "Aşkın Kıyameti" filminden ilk fragman yayınlandı. Filmin başrollerinde Boran Kuzum ve Pınar Deniz yer alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Boran Kuzum ve Pınar Deniz'in yanı sıra; Yiğit Kirazcı, Seda Türkmen, Gülhan Altundaşar, Zeynep Tokuş ve Musa Uzunlar gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu tiyatrocu ve sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise, aralarında "Aşk-ı Memnu", "Kuzey Güney", "Fatmagül'ün Suçu Ne?" gibi yapımların da bulunduğu birçok diziye imza atan Hilal Saral oturuyor.

"Aşkın Kıyameti", 20 Haziran'da Netflix'te izleyicilerle buluşacak. 

"Aşkın Kıyameti"nin konusu şöyle:

Genç bir adam olan Fırat, sahibi olduğu reklam şirketinin batmasıyla borç içinde kalır. Bu sırada katıldığı bir yoga etkinliğinde karşılaştığı şarkıcı bir kıza aşık olmasıyla Fırat'ın hayatı değişir. Birlikte, gerçek kimliklerini keşfedecekleri bir yolculuğa çıkan ikili, kendilerini bilinmezliklerle dolu bir macerada bulurlar.