Nurgül Yeşilçay'dan Erkan Petekkaya'ya olay sözler!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, sözleri kendisine ait ''oy korona'' adlı şarkısını set arkadaşlarıyla birlikte seslendirdi. Nurgül Yeşilçay, davalık olduğu Petekkaya'ya tepki gösterdi.

49 yaşındaki Erkan Petekkaya, sözleri kendisine ait olan "oy corona" adlı şarkısını set arkadaşlarıyla birlikte seslendirdi. Petakkaya'nın, çalışmaya ara vermeyen bir dizi setinden paylaştığı video sosyal medyada büyük tepki çekti.

DİZİ SETİNDEN VİDEO PAYLAŞTI
Ülkemizde 108 kişinin öldüğü koronavirüs salgınından dolayı çoğu dizi çekimleri durmuştu. Ancak Erkan Petekkaya'nın yer aldığı dizi, sıkı önlemler altında çekime devam ediyor. Ünlü oyuncu setteki anlarını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

NURGÜL'DEN BÜYÜK TEPKİ
Erkan Petekkaya, sözleri kendisine ait olan "oy korona" adlı şarkısını set arkadaşlarıyla birlikte seslendirdi. Meslektaşları Petekkaya'ya sosyal medya hesaplarından büyük tepki gösterdi. Onlardan biri de Petekkkaya ile bir dönem davalık olan oyuncu Nurgül Yeşilçay.

"SALAKLIK ZARARLI"
Yeşilçay, sosyal medya hesabından Petekkaya'yı yerden yere vurdu. Başarılı oyuncu "Uyuşturucu zararlı!!! Alkol zararlı!!! Salaklık zararlı!!! Adam sanmak daha da zararlı!!! E ben anlattım bunları!!!" ifadelerini kullandı.