Olay iddia: Acun'u da kriz vurdu! Survivor ile ilgili flaş karar

Olay iddia: Acun'u da kriz vurdu! Survivor ile ilgili flaş karar
Güncelleme:

Dominik’te çekilen popüler yarışma parogramı Survivor'da, ekonomik skantılar nedeniyle reklam gelirlerinin azaldığı ve Acun Ilıcalı'nı  giderleri kısmak için yeni planlar yaptığı iddia edildi.

Medyaradar'da yer alan habere göre; Acun Ilıcalı'nın çekimleri Türkiye'ye taşıyacağı, bunun için ise Düzce’nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük bir çiftlik arazisini 18 milyon TL'ye satın aldığı öğrenildi. Survivor’un çiftlikte kurulacak olan platoda çekilip çekilmeyeceği merak edilmeye başlandı. 

Survivor’ın kalabalık bir yapım ekibi ve yarışmacı grubuna sahip olması yüksek maliyetlerin masaya yatırılmasına neden oldu. Düzce’deki 50 dönümlük çiftlik arazisi satışı ile ilgili henüz Acun Ilıcalı’dan bir açıklama gelmedi. Ancak yerel gazeteler ve internet siteleri satışın gerçekleştiğine dair haberler paylaşmaya başladı. 

Çiftlik arazisinin satışına dair çıkan iddiaların ardından Gölormanlı köyü ve çevresinde yaşayanları da heyecan sardı. Survivor ve diğer yarışma programlarının Gölormanlı’da çekilecek olması nedeniyle bölgenin reklamının olacağı ve hareketlilik yaşanacağını düşünen köylüler, arazi fiyatlarının da artacağını düşünüyor.

Medyaradar