Ömür Varol'dan olay sözler: Köpeklerle yatan...

Ömür Varol'dan olay sözler: Köpeklerle yatan...
Güncelleme:

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Ömür Varol, Nihat Doğan ile kavgasının ardından zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" adlı programda "daha fazla magazin" talep eden Nihat Doğan'la yumruklaşan sunucu Ömür Varol, kanaldan ayrıldı.

 Varol, "Televizyonculuk ya da gazetecilikle ilgisi olmayan kişilerle aynı masada program yapmak ciddi anlamda zorladı. Cehalet de cabası!" açıklamasında bulundu.

Beyaz TV'de ekranlara gelen "Söylemezsem Olmaz" adlı programın üç sunucusu önceki gün kavga etmiş, Nihat Doğan'la sunucu Ömür Varol yumrukalaşmıştı.

Nihat Doğan ile Ömür Varol yumruk yumruğa kavga ettiNihat Doğan ile Ömür Varol yumruk yumruğa kavga etti

 Nihat Doğan'ın "daha fazla magazin" talebi sonrası çıktığı belirtilen kavga sonrası kanaldan ayrıldığını duyuran Ömür Varol, "Televizyonculuk ya da gazetecilikle ilgisi olmayan kişilerle aynı masada program yapmak ciddi anlamda zorladı. Cehalet de cabası! Profesyonellik gereği idare etmeliydim. Ve lakin bir yere kadar... Bizi, artık başka projeler bekler... Kaliteli insanlarla kaliteli işler... Ne demişler; köpeklerle yatan pirelerle uyanır. İyi hayatlar, güzel insanlar" ifadelerini kullandı.

Seçiniz...