Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix’de yayınlandı

Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix’de yayınlandı
Güncelleme:

Sinema salonlarındaki macerası henüz çok yeni olan ve sadece birkaç haftadır izleyicileriyle buluşan Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix'te yayınlanmaya başladı.

Vizyona girdiğinden bu yana 2,5 milyon kişi tarafından izlenen Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi, Küresel medya devi Netflix’te yayınlanmaya başlayınca filmi kısa süre önce izlemiş ya da izlemek isteyen yüzbinlerce sosyal medya kullanıcısı bu gelişmeyle ilgili paylaşımda bulundu.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, senaristliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi 1 Şubat’ta vizyona girmişti. Film sinemaseverler tarafından büyük beğeni alırken, 2 hafta gibi bir sürede 2,5 milyon kişi filmi sinemada izledi.

NETFLİX’TEN İLK AÇIKLAMA

Konu hakkında açıklama yapan Netflix, şunları söyledi: “Netflix’te Türk filmi zamanı! Yılın en çok konuşulan yapımlarından Organize İşler Sazan Sarmalı bugünden itibaren Netflix’te. Türkiye dahil, ABD’den İngiltere’ye, Kanada’dan Danimarka’ya, 190’dan fazla ülkedeki izleyiciler, İstanbul’un altını üstüne getiren üçkağıtçı Asım Noyan ve çetesinin maceralarına tanıklık edecek.