Oyunları engellenen Berna Laçin'den hodri meydan!

Oyunları engellenen Berna Laçin'den hodri meydan!
Güncelleme:

Elazığ Depremi sonrasında deprem vergilerini sorduğu için hedef gösterilerek hakkında soruşturma açılan Berna Laçin'in oyunu Ordu da engellendi. Laçin engellemelere ilişkin twitter hesabından açıklama yaptı.

Elazığ Depremi sonrasında deprem vergilerini sorduğu için hedef gösterilerek hakkında soruşturma açılan Berna Laçin'in oyunu Ordu da engellendi. Laçin engellemelere ilişkin twitter hesabından açıklama yaptı.

Sanatçı Berna Laçin’in rol aldığı Hayal Satıcısı oyunu Samsun'un ardından Ordu da engel ile karşılaştı. MHP'li Cemal Enginyurt'un hedef gösterdiği Laçin'in oyunu Ordu Valiliği tarafından yasaklandı. 

LAÇİN: "ŞİMDİ HİÇBİRİ YOK, BİZ VARIZ"

Laçin yasaklamalara bugün attığı tweetle dikkat çeken bir yanıt verdi. Laçin, "2 gündür yaşadığım saçma engellemelerden sonra düşündüm de 30 sene boyunca pek çok farklı partinin yönettiği belediyelerin sahnesinde oynamışım.Mesela ANAP partili belediyeler vardı,DYP parti belediyeleri vardı .Bir baktım, şimdi hiçbiri yok. Sadece Tiyatro var hala...Biz varız" dedi. 

Laçin Türkiye'de ilk korona virüsünün tespit edilmesinin ardından da "Arkadaş benim 2 günde 2 oyunum içim sahneler elimden alınmış , yılmamışım, gelmişim, halk yanımda durmuş , Türkiye’nin 65 ilde Baroları ifade özgürlüğümü desteklemiş, ben 1500 küsür kişiye 2 günde salınsuz sahne kurmuş oyun oynamışım. MUTLUYUM! Corana, kor mu bana be !" paylaşımını yapmıştı.