Özlem Yıldız: ''Kimseyle öpüşmeme kararı aldım''

Özlem Yıldız: ''Kimseyle öpüşmeme kararı aldım''
Güncelleme:

Güzel sunucu Özlem Yıldız tüm dünyada binden fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüs korkusu yüzünden kimseyle öpüşmeme kararı aldığını söyledi.

Özlem Yıldız önceki gün Nişantaşı City’s’deydi. “Ölümcül koronavirüsten korkuyor musunuz, önlem alıyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Çok tehlikeli, korku verici. Kimseyle öpüşmeme kararı aldım. Sarılmıyorum da. İnsanlar biraz bozuluyor ama hasta olmaktan iyidir”.

Geçtiğimiz yıl Özlem Yıldız'ın eski eşi Sinan Serter oğlu Demir ile Uludağ'a tatile gitmişti. Serter, alacaklıların şikayeti üzerine Uludağ'da jandarma ekipleri tarafından oğlunun yanında gözaltına alınmıştı. Haberi alan Özlem Yıldız, hemen oğlunun yanına gitmiş ve bu süreçte de eski eşine destek olmuştu.

Konuyla ilgili Özlem Yıldız, şu açıklamaları yapmıştı:

''Kurşun döktürdüm, hep dua okuyorum. Sinan'ın hayatı sıkıntılı bir süreç. Hep söylediğim bir şey var Allah düşmanımın başına vermesin. Bunlar ticaret hayatında herkesin başına geliyor. Biz aile olarak bundan çok etkilendik. Bunun benim eski eşimin olması bir şey değiştirmiyor, sonuçta çocuğumun babası.