''Papağanın boğazını sıkmaya gerek yok, papağan zaten öyle bağırır''

''Papağanın boğazını sıkmaya gerek yok, papağan zaten öyle bağırır''
Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, MAsterChef yarışmasıyla ünlenen Murat Özdemir'in Türkiye'yi ayaklandıran skandal görüntüleri için olay olacak bir açıklama yaptı.

Emel Müftüoğlu, Yemekteyiz ve MasterChef yarışmalarıyla tanınan Murat Özdemir'in papağana yaptığı işkencenin videosunu izlediğini söyledi. "Papağanlar uzmanlık alanım" diyen Müftüoğlu, "Papağanın boğazını sıkmaya gerek yok, papağan zaten öyle bağırır. O öyle bağırınca o da korkmuş onun karşılığında" dedi.

Katıldığı bir davette 2. Sayfa muhabirleri tarafından görüntülenen Emel Müftüoğlu, Murat Özdemir'in papağana uyguladığı şiddetin görüntülerini izlediğini belirtti.

"Çocukluğumdan beri inanılmaz hayvan sevgisiyle büyümüş, meraklı bir çocuktum. Bütün hayvanlara karşı ama. Karıncasına da, yılanına da, örümceğine de. Böyle çok sevgi dolu. Böyle bir genetikle doğmuşum" diyen Müftüoğlu, şöyle devam etti: 

Papağanlar benim uzmanlık alanımdır. Papağanın boğazını sıkmaya gerek yok, papağan zaten öyle bağırır. O öyle bağırınca o da korkmuş onun karşılığında… Boğazını falan çok fazla sıkmıyor. Gördüm, inceledim o hareketi. Fakat sağlıklı bir arkadaşımız değil tabii, Allah şifasını versin."

Emel Müftüoğlu, muhabirlerin 'veteriner inceleme yaptı, papağanın ayağı kırılmış' hatırlatması üzerine ise 'şaka yapıyorsunuz! Allah korusun' dedi.

Acun Ilıcalı, Murat Özdemir eleştirilerine böyle yanıt verdiAcun Ilıcalı, Murat Özdemir eleştirilerine böyle yanıt verdi

Murat Özdemir'in yeni görüntüleri ortaya çıktıMurat Özdemir'in yeni görüntüleri ortaya çıktı

Papağana işkence eden psikopat Murat Özdemir hakında şok iddiaPapağana işkence eden psikopat Murat Özdemir hakında şok iddia

Ünlü isimler Murat Özdemir'e tepki gösterdiÜnlü isimler Murat Özdemir'e tepki gösterdi

Türkiye'nin konuştuğu papağandan haber varTürkiye'nin konuştuğu papağandan haber var

Seçiniz...