Paris Hilton'dan seks kasedi itirafı

Paris Hilton'dan seks kasedi itirafı
Güncelleme:

Paris Hilton, eski sevgilisi Rick Salomon’la yetişkin kasetinin ortaya çıkmasının hayatını nasıl etkilediğini anlattı.

ABD’li ünlü manken, şarkıcı ve Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, eski sevgilisi Rick Salomon’la yetişkin kasetinin ortaya çıkmasının hayatını nasıl etkilediğini anlattı. 

Mirror'ın haberine göre Hilton’ın 2001’de Rick Salomon’la birlikte olduğu anların kameraya alındıktan sonra internete sızacağına dair en ufak bir fikri yoktu. 

39 yaşındaki ünlü isim olayın üzerinden neredeyse 20 yıl geçtikten sonra travmatik olayın hala peşini bırakmadığını söyledi. Halihazırda hayatının aşkıyla evlenme planları yapan Hilton, kasetin internete sızmasının hala onu çok etkilediğini belirtti. 

“HAYATIMIN EN ACI DENEYİMİYDİ”

Independent Türkçe’nin haberine göre, Hilton olaya dair şu ifadeleri kullandı: “Hayatımın en acı deneyimiydi. Aşka, güvene ve erkeklere inancımı gerçekten kaybetmeme neden olmuştu ve hakikaten kalbimi kırmıştı. Hayatımın geri kalanında kimsenin görmemesi gereken iki kişi arasındaki özel bir anla yargılandım.”

Kaset çekildikten iki yıl sonra Paris Hilton’ın bilgisi ve onayı dışında yayımlanmıştı. Hilton şunları ekledi: “Kaset ortaya çıktığında ben sadece birine güvenmiş genç bir kızken insanlar bana karşı çok kötü davrandı, benimle alay ettiler. Bugün yaşansaydı çok farklı olurdu. Bu yüzden birçok şeyin değişmesinden mutluyum ve artık bir kadın böyle bir şeyden ötürü utanmıyor ve mağdur olarak görülüyor. Ancak o zamanlar bu şekilde davranılacak kadar şanslı değildim.”

Hilton kısa süre önce sevgilisi Carter Reum’la evlenmeyi düşündüğünü ve ikiz çocuk sahibi olmak istediğini açıklamıştı. Hilton kızına Londra ismini koyacağını söylemişti.