Payitaht Abdülhamid ekrana veda ediyor

Payitaht Abdülhamid ekrana veda ediyor
Güncelleme:

TRT 1 ekranlarında 4 yıldır seyirciyle buluşan Payitaht Abdülhamid dizisi için final kararı alındı. Bülent İnal'ın 2. Abdülhamid Han'ı canlandırdığı dizi 155. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

Cuma akşamlarına damgasını vuran TRT ekranlarının fenomen dizisi Payitaht Abdülhamid, yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip ediliyordu. Bülent İnal, Vildan Atasever, İsmail Hakkı, Cem Uçan, Kaan Turgut ve Hakan Boyav'ın başrollerinde oynadığı Payitaht Abdülhamid ciddi bir hayran kitlesine sahip olmasına rağmen, son sezonunda reytinglerde istenilen sonuçları veremedi. Dizi geçen hafta yayınlanan son bölümüyle ise Total ve AB grupları reyting listelerinde ilk 10 yapım arasına giremedi.

TRT 1'in ES Film imzalı fenomen dizisi Payitaht Abdülhamid için final kararı alındı. Payitaht Abdülhamid bu sezon sonu ekrana veda edecek. Dört yıldır cuma akşamlarına damgasını vuran ve bu hafta 141. bölümüyle ekrana gelecek olan dizi Haziran ayında final yapacak.

 Bülent İnal'ın başrolünde yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisi, 155. bölümüyle ekranlara veda edecek.

 Sultan Abdülhamid'in padişahlığını 20. yılından itibaren ekrana taşıyan dizi, döneme damgasını vuran önemli olayları konu alıyor.