Pelin Akil'in ''Killa Hakan'' gafı olay oldu

Pelin Akil'in ''Killa Hakan'' gafı olay oldu
Güncelleme:

Oyuncu Pelin Akil, Instagram'ın yeni filtrelerini denerken karşısına Killa Hakan çıktı. Rapçiyi tanımayan Akil, Killa Hakan'a ''Kıllı Hakan'' dedi.

Meslektaşı Anıl Altan ile evli olan Pelin Akil, geçtiğimiz sene Nisan ayında Alin ve Lina adlarını verdikleri ikiz bebeklerini kucağına aldı. Kızlarından arta kalan zamanda oyunculuk yapan Akil, geçtiğimiz gün Instagram'ın yeni filtrelerini denerken yaptığı gafla olay oldu.

KİLLA HAKAN'A KILLI HAKAN DEDİ
Eşi Anıl Altan'la birlikte çektiği keyifli videolarla beğeni toplayan oyuncu, Instagram'a yeni gelen filtreleri denedi. Instagram'daki 'T.C Simülasyonunda Hangi Karaktersin?' adlı filtreyi deneyen Pelin Akil, rap şarkıcısı ve söz yazarı Killa Hakan çıktı. Killa Hakan'ı tanımayan ve karşısında adını gören Akil, "Killa" demek yerine "Kıllı Hakan" kim deyince sosyal medyada gündem oldu.

Pelin Akil'in ''Killa Hakan'' gafı olay oldu - Resim : 1

KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU
Eşi Anıl Altan'ın kendisini düzeltmesiyle kahkahaya boğulan oyuncunun bu halleri, Instagram'da kısa sürede yayıldı. Birçok sayfada videosunun paylaşıldığını gören Akil, gelen tepkiler üzerine iki çocuğu olduğu için gündemden uzak kaldığını ve bu sebepten de tanımadığını söyledi.