Rafet El Roman, eski kayınpederine tazminat ödeyecek

Rafet El Roman, eski kayınpederine tazminat ödeyecek
Güncelleme:

Şarkıcı Rafet El Roman'ın sosyal medya üzerinden hakaret ettiği iddia edilen eski kayınpederi Atilla Kaplakarslan 1 TL'lik tazminat davasını kazandı.

Atilla Kaplakarslan, iki yıl önce mahkemeye başvurarak eski damadı şarkıcı Rafet El Roman’a 1 liralık manevi tazminat davası açmıştı. Dilekçede, “Davalı Instagram hesabından, ‘Sen hayatımda tanıdığım en yalancı, en yalaka, en yavşak ve en korkak insansın’ şeklinde hakaret etmiş, Kaplakarslan’ın kişilik haklarını da ihlal etmiştir” ifadelerine yer verildi. Mahkeme 2 yıl önceki gerekçeli kararında, Rafet El Roman’ın Kaplakarslan’a sarf ettiği cümlelerin ağır eleştiri içeren ifadeler olduğunu ve ancak kişilik haklarına bir saldırının söz konusu olmadığını açıklamıştı.

Mahkeme haklı buldu
Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Atilla Kaplakarslan, mahkemenin bu kararına itiraz ederek dava dosyasını İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne taşıdı. İstinaf Mahkemesi, Kaplakarslan’ı haklı buldu ve Rafet El Roman’ın Atilla Kaplakarslan’a 1 liralık manevi tazminatı ödemesine karar verdi.

Atilla Kaplakarslan’ın kızı Ceren Kaplakarslan, Rafet El Roman ile 4 yıl önce boşandı.

Rafet El Roman, eski kayınpederine tazminat ödeyecek - Resim : 1

Hürriyet