Rapçi Sefo saat 00.30'da sahneden indirildi: ''Bu saçmalık ya''

Rapçi Sefo saat 00.30'da sahneden indirildi: ''Bu saçmalık ya''
Güncelleme:

Bodrum'da sahne alan rapçi Sefo, Valilik kararıyla saat 00.30'da sahneden indirildi. Ünlü rapçi, ''Bu saçmalık ya, bu yasak 01.00’e kadar değil miydi?'' diyerek isyan etti.

AK Parti'nin ısrarla devam ettirdiği ve toplum tarafından yaşam tarzına müdahale olarak yorumlanan 'müzik yasağı', Mayıs 2020'den bu yana sürüyor.

Son olarak, pandemi sürecinde saat 00.00’da sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saati, yaz mevsimi ve beraberindeki turizm hareketliliğine bağlı olarak gece 01.00’e kadar uzatılmıştı.

SEFO SAHNEDEN İNDİRİLDİ
Yasağın son kurbanlarından biri de Sefo oldu. Şarkıları milyonlarca kez dinlenen Türkiye’nin en popüler rapçilerinden Sefo, Bodrum’daki konserinde gece 00.30’da sahneden indirildi.

“BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ YA!”
Bu duruma sahneden iner inmez Instagram hesabından yaptığı paylaşımla çok sert tepki gösteren Sefo, “Arkadaşlar saat 00.30, Bodrum’dayız ve ben valiliğin talimatıyla sahneden indirildim. Bu ülkede gerçekten çok sıkıldım. Böyle bir şey olamaz ya. Saat 00.30 yaa 01.00’e kadar değil miydi? Saçmalık bu saçmalık. O kadar insan geldi buraya bekledi. Yarım saat vaktimiz yok mu şarkı çalabilmek adına? Neden ya neden? Ne istiyorsunuz anlamadım” ifadesini kullandı.

Etiketler sefo rapçi