Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'e hediye ettiği atın akıbeti belli oldu

Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'e hediye ettiği atın akıbeti belli oldu
Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in, eşi Reza Zarrab'ın hediye ettiği yarış atını 100 bin TL'ye sattığı iddia edildi. Gündeş'in atını ''soyunun devam etmesi için'' yetiştiriciye verdiği ortaya çıktı.

Ebru Gündeş'in 8 yıl önce eşi Reza Zarrab'ın hediye ettiği yarış atını sattığı öne sürüldü. Sanatçının Duty Free isimli atı 'soyunun devam etmesi için' yetiştirici Alp Şemsettin Evcimen'e verdiği ortaya çıktı.

YETİŞTİRİCİDEN PARA ALMADI
Reza Zarrab, 2012'de 800 bin liraya bir yarış atı alıp Ebru Gündeş'e hediye etmişti. Gündeş'in, 'Duty Free' isimli atı emekliye ayrıldıktan sonra 100 bin liraya sattığı öne sürüldü. Ancak işin aslı başka çıktı. Duty Free 2014 yılında sakatlanmış. Gündeş ise yarış çevrelerinde 'efsane' olarak anılan atın soyunun devam etmesi amacıyla 2015'te onu yetiştirici Alp Şemsettin Evcimen'e verdi ve karşılığında da para almadı.

1 MİLYON TL KAZANDIRDI
2008 doğumlu Duty Free, 2012'nin haziran ayında Ebru Gündeş'in oldu. At, o tarihten Ekim 2014'e kadar katıldığı Türkiye Jokey Kulübü yarışlarında sanatçıya toplam 1 milyon 47 bin lira kazandırdı.

Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'e hediye ettiği atın akıbeti belli oldu - Resim : 1

Hürriyet