Ronaldo bir daireye servet verdi !

Ronaldo bir daireye servet verdi !
Güncelleme:

Real Madrid'in dünya yıldızı Ronaldo, New York'ta Trump Tower'dan 18,5 milyon dolara daire satın aldı.

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun, ABD’nin New York kentinde bir ev satın aldığı iddia edildi.

Kentin yerel gazetelerinden New York Post’un haberine göre, 30 yaşındaki yıldız oyuncu, şehrin simgesel mekanlarından Central Park yakınlarındaki Trump Tower’da 18 buçuk milyon dolar değerinde 233 metrekarelik lüks bir apartman dairesi satın aldı.

Gazete, satın alma kontratının geçen hafta imzalandığını belirtti.

Diğer medya organlarında çıkan haberlerde ise Ronaldo’nun evi İtalyan emlak milyarderi Alessandro Proto’dan satın aldığı bildirildi.

Proto’nun, ABD’de gelecek yıl yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’den aday adayı olan Donald Trump’ın ortağı olduğu ifade edildi. Trump ise dairenin bulunduğu 58 katlı Trump Tower’ın sahibi.

MLS İDDİALARI ALEV ALDI!

Haberle birlikte, Real Madrid ile olan sözleşmesi 2018’de bitecek olan oyuncunun, ABD’nin en üst düzey futbol ligi Major League Soccer’da (MLS) mücadele eden bir takıma transfer olabileceği söylentileri yeniden gündeme geldi.

Sports Illustrated dergisi, nisan ayında yaptığı bir haberde, Ronaldo’nun İspanyol ekibiyle sözleşmesinin bitmesinin ardından Los Angeles Galaxy veya Los Angeles FC kulüplerinden birinde oynamaya sıcak baktığını iddia etmişti.

Oyuncunun New York’ta lüks bir apartman dairesi satın alması, New York City FC ve New York Red Bulls kulüplerinin de transfer yarışının içinde yer alabileceği iddiasını gündeme getirdi.