Sadakatsiz'de inşaattan düşen kim ?

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in dün akşam yayınlanan bölümünde şehirden kaçmak isteyen Nil'i kurtarmak isterken bir kişi inşaattan düştü. İnşaattan düşen kişi Volkan mı Selçuk mu?

Sadakatsiz dizisi 14. yeni bölümüyle 20 Ocak Çarşamba akşamı ekrana geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümde Volkan, Asya'nın peşini bırakmadı. Volkan'ın Asya'yı takip etmesi için tuttuğu Selçuk ise, yaptığı şantajlarla Volkan'dan para aldı.

Selçuk, Nil'e değerli bir yüzük alarak evlenme teklifinde bulundu. Ancak Asya'yla Selçuk ve Volkan'ın planını ortaya çıkarmak için plan yapan Nil, içine düştüğü durum karşısında ne yapacağını bilemedi. Asya'yı arayan Nil'in konuşmalarını duyan Selçuk ise oyuna geldiğini anlayınca deliye döndü. Bir yandan Asya'yı tehdit eden Selçuk diğer yandan ise şehirden kaçmaya çalışan Nil'in peşine düştü.

 Sadakatsiz son bölümde final sahnesinde ise otogara gelen Selçuk'tan kaçmaya çalışan Nil bir inşaatın tepesine çıktı. Selçuk'u takip eden Volkan da yanlarına geldi.

Ancak Volkan ve Selçuk, Nil'i kenara çekmek isterken bir kişi aşağıya düştü.

Final sahnesinde inşaattan düşen kişinin kim olduğu merak konusu oldu. Asya ise düşen kişinin Volkan olduğunu sandı ve büyük şok yaşadı.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Üzerindeki baskı yüzünden stres altında olan Ali, kendisine beklenmedik bir yerden destek bulur. Asya’nın Ali için endişeleri artarken, Volkan Selçuk tarafından iyice köşeye sıkıştırılmıştır.

 Üzerindeki baskı yüzünden stres altında olan Ali, kendisine beklenmedik bir yerden destek bulur.

Nil’in Selçuk’la kurduğu ilişki hızla çıkmaza sürüklenirken, Asya ile başlattıkları bu riskli oyun kimleri hangi tehlikeyle karşı karşıya bırakacaktır.

Etiketler sadakatsiz