Şarkıcı Hatice polisleri tehdit etti

Şarkıcı Hatice polisleri tehdit etti

Şarkıcı Hatice, çevirmeye takılınca ''Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz ?'' diyerek polislere çıkıştı.

Günaydın Steakhouse’da arkadaşı ile yemek sonrası iki kadeh şarap içen şarkıcı, rutin olarak yapılan polis kontrolüne takılınca alkolmetreye üflememek için diretti. Polislerin ısrarı ile cihazı üfleyen Hatice, 75 promil alkollü çıkınca polislere tehditler savurdu. Hızını alamayan sanatçı, “Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Sizi buradan sürgün ettiririm” diyerek sinir krizi geçirdi.

hatice-sli-3.jpg

Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre, Hatice’nin ağzından çıkan bir söz de tansiyonu yükseltti. Şarkıcı, “Koskoca emniyetin parası mı bitti? İnsanların ehliyetlerine el koyuyorsunuz” diyerek sitem etti. Bu sözlerin ardından görevli memur bu tip konuşmalara devam ederse karakola götürüp işlem yaptıracağını kibar bir şekilde dile getirdi.

hatice-sli-9.jpg

ALKOLMETRE DOĞRU ÇALIŞMIYOR

Alkollü olduğunu kabul etmemekte ısrarcı davranan Hatice, “Bu cihaz kesinlikle yanlış, 75 promil çıkması mümkün değil” dedi. Polisler ile yaşadığı gerginliktegazetecileri de hedef alan Hatice, “Arkadaşlar iki kadeh şarap içtim. Söyleyin ne olur, siz mutlu gününüzde içki içmediniz mi?” diyerek durumunu meşrulaştırmaya çalıştı.

Muhabirlerden, “Alkollü araç kullanmanız çok yanlış” yanıtını alan Hatice, suçunu kabul ederek kesilen cezayı kabul etti. Ehliyetine 6 ay süre ile el konulan şarkıcı, bir bayan arkadaşını çağırarak aracını teslim aldırdı.

Ceza makbuzunu alarak yan koltuğa oturan şarkıcı, arkadaşının gaza basması ile gözden kayboldu.

hatice-sli-5.jpg