Seda Sayan'la tanıştı ve...

Seda Sayan'la tanıştı ve...

Twitter'ta Seda Sayan'la tanıştı hayatı değişti !

Tezgahtar Erkan internette Seda Sayan ile arkadaş oldu. Gaziantep'ten İstanbul'a geldi. Hamile eşine boşanma davası açtı.

Biz arkadaşız demişti

Seda Sayan, İstanbul Gayrettepe’deki Astoria Alışveriş Merkezi’nde 4 gün önce bir gençle görülmüş ve habercilere “Arkadaşız, yanlış bir şey yazmayın” demişti. O gencin Gaziantepli tezgahtar Erkan Çelik (27) olduğu ortaya çıktı.

Erkan’ın ikinci çocuğuna 7 aylık hamile 5.5 yıllık eşi Emine Çelik (26) POSTA’ya şunları söyledi: “Erkan 1 Aralık’ta ‘Asker arkadaşım ile buluşacağım’ diyerek evden çıktı ve bir daha dönmedi.

Evliliğimizde sorun olmamasına karşın 27 Aralık'ta da boşanma davası açtı.

Dişleri porselen olmuş

“‘Ne oldu bize?’ diye düşünürken POSTA’da Seda Sayan ile Erkan’ın fotoğrafını görünce şok geçirdim! Erkan ile Seda Sayan’ın 2 ay önce twitter’da tanıştıklarını biliyordum. Ama bunun olacağı aklıma hiç gelmemişti. Biz ayda 800 TL ile geçinmeye çalışan bir aileyiz.

İstanbul’daki tanıdıklar söyledi; Erkan dişlerini porselen yaptırmış. Şık giyiniyormuş. 30 bin TL’lik arabaya biniyormuş. Erkan’ın cebi de değişmiş. Ulaşılmıyor. 5 yaşındaki oğlum İsa ve karnımdaki bebekle ortada kaldım.”

Şaka derken kaka oldu

“Erkan kız kardeşime ‘Seda sesimi çok beğendi, beni uçakla İstanbul’a getirtti. Bana kaset yapacak. Söyleyin Emine’ye beni boşasın’ demiş. Erkan’ın sesi yoktur ki! Bir de ‘Seda Sayan’a söz yazıyorum’ demiş. Hayatında bir kere bana şiir yazmıştı hepsi o! Galiba ortada ilişki var. Seda Sayan’ın benden haberi olmayabilir.”

Kayınpeder Mustafa Yağcı ise “Erkan, Seda Sayan ile internetten sürekli yazıştıklarını söylüyordu. ‘Hee hee’ dedik. Şaka derken kaka oldu” diye konuştu. (Posta)