Serçe Sarayı dizisinden kötü haber

Serçe Sarayı dizisinden kötü haber

Star TV'nin yeni dizisi Serçe Sarayı'nda final kararı alındı.

Yayın hayatına yeni başlayan fakat beklenileni veremeyen dizi Serçe Saray'ında kaçınılmaz son geldi. Dizi final kararı aldı.

Endemol yapım imzalı, Ömür Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrollerinde Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy, İsmail Ege Şaşmaz, Serkan Ercan gibi isimlerin yer aldığı Serçe Sarayı, bu hafta 5. bölümüyle ekranlara gelmişti. İzlenme oranlarında istenilen sonucu elde edemeyen yapım; TOTAL'de 1.88 reytingle 29. sırada AB'de ise 2.50 reytingle 12. sırada yer almıştı. Hal böyle olunca da yapımcı firma ve kanal anlaşarak diziyi stok bölümler yayınlandıktan sonra bitirme kararı aldı. 

SERÇE SARAYI DİZİSİ KONUSU

30'lu yaşlarının başında olan Serçe, İstanbul'da, komşuluk ilişkilerinin yoğun yaşandığı canlı, samimi ve bir o kadar da olaylı bir mahallede iki oğlu ve kız kardeşiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Eşi Ramazan'ı trafik kazasında kaybettikten sonra çıkan taliplerin hiçbirini kabul etmeyip kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adamıştır. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir şey olur; Serçe tüm evlilik hayatı boyunca büyük bir yalanla yaşadığını öğrenir.

Hatırasına bile dört elle bağlı olduğu adam onu senelerce üstelik de gözünün içine baka baka aldatmıştır. Evlilikleri boyunca bir başka kadınla da beraberliğini sürdüren Ramazan'ın üstelik o kadından da bir erkek çocuğu vardır… Gerçeklerle yüzleşmek Serçe için hayatının dönüm noktasıdır. Serçe bunları yaşarken gençlik aşkı Kadir'in mahalleye geri dönmesiyle işler karışacaktır.

Serçe Sarayı dizisinin başrollerinde Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy ve Esra Dermancıoğlu yer alıyor.