Serdar Ortaç: ''Ölmemi bekliyorlar...''

Serdar Ortaç: ''Ölmemi bekliyorlar...''

Serdar Ortaç 20.albümüyle yaşadığı tuhaf şanssızlıkları sıraladı. Satmayan albümü için de "Ölmemi bekliyorlar" diyerek Kayahan göndermesi yaptı.

Serdar Ortaç yeni albümü “Çek Elini Kalbimden” ile radyolarda ilk kez Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldu. Ünlü sanatçı bugüne kadar başına gelen her şeyi tüm samimiyetiyle anlattı.

Geçtiğimiz yıl müzik severlerle buluşturduğu 20.yılına özel albümüyle ilgili talihsiz bir dönem geçirdiğini açıklayan Serdar Ortaç şunları sıraladı;

-“Yirminci yıl albümümde evlendim. Evlendiğimin ertesi günü hastaneye düştüm. Yirmi-Yirmibeş gün hastanede yattım.

-Şunun şurasını böyle yapın diyerek, söz verdiğim için albümü telefonda tamamladım. Başında olmadıktan sonra iş yürümüyor.

-Bana göre 20.yıl albümüm hayatımdaki kayıp bir albüm. Üzerine düşemedim.”

ŞARKILARIMI GİZLİ GİZLİ TUVALLETTE DİNLİYORLAR!

Kendisini acımasızca eleştirenlere cevap veren Serdar Ortaç şarkılarını gizli gizli tuvalette dinlediklerini öne sürdü ve “Serdar Ortaç şarkı yapmış. Adamı sevmeye bilirsin. Yaşam tarzını kabul etmeyebilirsin. Gizli gizli tuvalette şarkılarımı dinlemene gerek yok. Evlendim bak adam da oldum.” dedi.

ÖLMEMİ BEKLİYORLAR

Yasemin Şefik’in “Sence hak ettiğin saygıyı bulabiliyor musun?” sorusu üzerine Serdar Ortaç’ın cevabı hayli ilginç oldu;

“Kayahan vefat etti. ‘Kayahan’a Saygı’ albümü 2 milyon (internette) tık aldı. Herhalde benim de ölmemi bekliyorlar Serdar Ortaç’ın isminin hak ettiği yeri bulması için... Kolay kolay ölmeyeceğim, Allah eğer ecelimle vermezse, başımdan geçenlerle hala ayaktayım. Çabuk ölmem.”