Serdar Ortaç'a böyle seslendi: ''Sen adam değilsin''

Serdar Ortaç'a böyle seslendi: ''Sen adam değilsin''
Güncelleme:

Sevgilisi Seçil Gür ile bir mekandan çıkarken görüntülenen Serdar Ortaç, bir vatandaşın ''Ahmet Kaya'ya o hareketi yaptın ya, sen adam değilsin'' demesiyle neye uğradığını şaşırdı.

Uzun süredir meslektaşı Seçil Gür ile aşk yaşayan Serdar Ortaç, önceki akşam sevgilisiyle Bebek'teki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Ortaç, bir vatandaşın tepkisiyle adeta şoke oldu.

"SERDAR'IN HAYATINI BEN YAZACAĞIM"
Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre mekanda kapanış saati olan 19.00'a kadar kalan çift, çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etti. Serdar Ortaç'a "Hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusu yöneltildi. Araya giren Seçil Gür, "Ben yazacağım Serdar'ın hayatını" dedi. Ünlü popçunun değişken bir ruh hali olduğunu söyleyen Gür, "Üç kişiyle yaşıyorum" diye espri yaptı.

"SEN ADAM DEĞİLSİN"
Serdar Ortaç muhabirlerin sorularını yanıtlarken, yoldan geçen bir vatandaş ünlü şarkıcıya "Ahmet Kaya'ya o hareketi yaptın ya, sen adam değilsin!" diye bağırdı. Ortaç, uzaklaşan adamın arkasından "Yapma be abi, yapma be abi" diye seslendi.

AHMET KAYA İLE ARASINDA NE OLDU?
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 1999'daki MGD ödül töreninde "Kürtçe şarkı söylemek istiyorum" diyen Ahmet Kaya'ya tepki gösteren sanatçılar arasında yer almıştı. Bu hareketinden dolayı pişman olan Ortaç, yıllar sonra özür dilemişti.

Hürriyet