Serel Yereli'den kadın dayanışmasına iç çamaşırlı destek!

Serel Yereli'den kadın dayanışmasına iç çamaşırlı destek!
Güncelleme:

Artan kadına şiddete karşı tepki göstermek için sosyal medyada siyah beyaz fotoğraflarını paylaşarak bir akım başlamıştı. Akıma Türkiye'nin önde gelen isimleri de katılırken akıma dahil olan oyuncu Serel Yereli ise ayna karşısında iç çamaşırlarıyla poz vererek Instagram hesabından paylaştı.

Aralarında Demet Akbağ, Farah Zeynep Abdullah, Doğa Rutkay Kamal, Ceylan Ertem ve Ece Çeşmioğlu gibi isimlerin olduğu ünlü kadınlar, ülkemizde artan kadına şiddete tepki göstermek için “Kadınlar kadınları destekliyor” etiketiyle siyah beyaz fotoğraflarını paylaştı. Kısa sürede yayılan akıma en ilginç paylaşımda oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli’den geldi.

İÇ ÇAMAŞIRLI POZUYLA AKIMA KATILDI

Uzun süredir Londra’da yaşayan 24 yaşındaki Serel Yereli, yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Instagram’da kısa sürede yayılan “Kadınlar kadınları destekliyor” akımına dahil olan oyuncu, iç çamaşırlarıyla ayna karşısında poz verdi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

#challangeaccepted 🖤 @ekinberil @lola_aviva @melis.tara.c

SEREL (@sserelyereli)'in paylaştığı bir gönderi ()

TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Bu anları Instagram hesabından yayınlayan Yereli’ye takipçilerinden tepki gecikmedi. Sosyal medya kullanıcıları, genç oyuncunun fotoğrafına “Donla poz verince kadın haklarına dikkat çekmiş mi oluyorsun?” yorumunu yaptı.

TEPKİLERE CEVAP VERDİ

Serel Yereli kendisini eleştirenlere cevabı yine sosyal medya hesabının hikaye bölümünden verdi. serel Yereli iki hikaye paylaştı

Serel Yereli'den kadın dayanışmasına iç çamaşırlı destek! - Resim : 1Serel Yereli'den kadın dayanışmasına iç çamaşırlı destek! - Resim : 2