Serel Yereli'den ''Mustafa Sandal ile aşk yaşıyor'' iddialarına yanıt

Serel Yereli'den ''Mustafa Sandal ile aşk yaşıyor'' iddialarına yanıt
Güncelleme:

Mustafa Sandal'ın sosyal medyadan Serel Yereli ile birlikte paylaştığı fotoğraf için "aşk" iddialarına Serel Yereli'den yanıt geldi.

Emina Jahovic’le evliliği geçen haziranda tek celsede biten Mustafa Sandal, yaptığı son Instagram paylaşımıyla akılları karıştırdı.

Adı geçen ay ilk olarak Ceren Hindistan’la, ardından Irmak Ünal’la anılan Sandal, çocuklarıyla gittiği Londra’da oyuncu Serel Yereli ile buluştu.
 
Ünlü şarkıcı, Yereli ile bir fotoğrafını aynı gün “Londra’dan sevgilerle. Serel Yereli ile birlikte keyifli bir akşam yemeği sonrası. Çok güzel yerlere gidecek maşallah bu güzel yürek çok” notuyla sayfasına yükledi. Serel Yereli buluşmayla ilgili şunları söyledi: “Mustafa Londra’ya gelmeden önce mail atmıştı. Müzik hakkında, hayat hakkında buluşup konuşalım, ne yapıyorsun Londra’da diye. E adam rica etmiş, Türkiye’de birkariyeri var. Ben de kıramadım olur dedim, buluştuk.

Çocuklar da çok tatlıydı, güzel bir yemek oldu. Büyüğüm kendisi, ne deseydim, olmaz diyemedim. Ben burada çok ciddi kariyer kurmaya çalışıyorum.
 
Mustafa ile müzik ya da düet gibi bir çalışmamız olmayacak.” Sandal, daha sonra “Serel’le buradaki stüdyo tonmaister ve mastering ortamları ile alakalı buluştuk. Burada bu konuda sağlam bir muhiti var! Yani bir müzisyen, bir müzisyenle müzik üzerine bir saat vakit geçirip sohbet etti!” açıklaması yaptı.

Mustafa Sandal'ın Serel Yereli paylaşımı olay olduMustafa Sandal'ın Serel Yereli paylaşımı olay oldu

Serel Yereli'nin ilk klibi sosyal medyayı salladıSerel Yereli'nin ilk klibi sosyal medyayı salladı