Seren Serengil'den Burak Sergen için skandal yorum

Seren Serengil'den Burak Sergen için skandal yorum
Güncelleme:

Sadakatsiz dizisinde rol alan Burak Sergen, koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. Daha önce dizinin başrol oyuncularına tepki göstermesiyle olay olan Seren Serengil, yeni bir skandala imza attı.

Sadakatsiz dizisinde iki düşmanı oynayan Cansu Dere ile Melis Sezen'e birlikte fotoğraf çektirip Instagram'da paylaştığı için tepki gösteren Seren Serengil, yine benzer bir olayla gündeme geldi.

SEREN'İN YORUMU AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI
Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği için Söylemezsem Olmaz programına ara veren Seren Serengil, Sadakatsiz'in başrol oyuncusu Burak Sergen'in yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendi. Instagram'da gezinirken gördüğü habere sessiz kalamayan Serengil, Sergen'in dizideki rolüne atıfta bulunurken "İnsanın böyle bir kızı olunca... Rol gereği bile olsa dayanamaz insan çok geçmiş olsun" yorumunu yaptı.

Seren Serengil'den Burak Sergen için skandal yorum - Resim : 1

SADAKATSİZ'İN BAŞROL OYUNCULARINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz'de Asya karakterini oynayan Cansu Dere, şubat ayında sosyal medya hesabından dizideki düşmanı Melis Sezen ile bir fotoğrafını yayınlamıştı. Diziyi takip eden Seren Serengil ise fotoğrafı kendi Instagram hesabından yayınlayarak "Sen de gözümden düşme istersen. Kocanın metresiyle hatıra fotoğrafı neyin kafası" yorumunu yapmıştı.

Seren Serengil'den Burak Sergen için skandal yorum - Resim : 2