Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz yine sobelendi

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz yine sobelendi
Güncelleme:

Bir süredir aşk yaşayan Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, Atina tatilinden sonra İstanbul'da ilk kez yan yana görüntülendi. Magazinleri gören Sarıkaya'nın yüzü düştü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile ayrıldıktan sonra kendisinden 18 yaş küçük olan Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı. Aşkları Atina tatillerinde ortaya çıkan ikili, önceki gün ilk kez yan yana yakalandılar.

"HAYATIM TEŞEKKÜR EDERİM"
Aşklarını basından uzak yaşamak isteyen ancak Atina'da Türk vatandaşlarına yakalanınca aşkları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz birlikte görüntülendi. Serenay Sarıkaya, önceki gece ünlü komedyeni Levent'teki evine bıraktı. Sevgilisinin arabasından inen Cem Yılmaz, genç oyuncuya "Hayatım, teşekkür ederim. Kendine iyi bak" dediği anda basın mensuplarını fark etti. Sevgilisiyle görüntülenmekten rahatsız olan Yılmaz'ın yüzünün asılması da dikkatlerden kaçmadı.

SERENAY'IN SURATI ASILDI
Öte yandan aracında morali bozuk şekilde oturan Serenay Sarıkaya ise şoförüne "Hadi gazla" diyerek oradan uzaklaşmak istedi.

"NE DİYEYİM ARKADAŞLAR"
Cem Yılmaz ise "Cem Bey kusura bakmayın. İşimizi yapıyoruz. Anlayış gösterin" diye konuşan muhabirlere nazikçe "Ne diyeyim arkadaşlar. İyi geceler" dedikten sonra evine girdi.