Sevgilisini döven oyuncuya 17 yıl hapis istemi

Sevgilisini döven oyuncuya 17 yıl hapis istemi

Gazeteci sevgilsini dövdüğü iddia edilen oyuncu Saruhan Hünel hakkında 17 yıl 10 aya kadar hapis istendi.

Oyuncu Saruhan Hünel'e, gazeteci sevgilisi Edda Sönmez'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında 17 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.  Edda Sönmez, 6 aylık ilişkileri süresince Hünel tarafından 5 kez darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Sönmez en son futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine "Karagül" dizisinin oyuncusu Saruhan Hünel'in uyguladığı şiddete maruz kaldığını söylemişti.

SOKAK ORTASINDA VURDU

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı Savcı Selim Berna Altay tarafından hazırlanan iddianamede, çiftin- Taksim'de bulundukları sırada Hünel'in sokak ortasında Sönmez'e hakaret edip el ile vurmak suretiyle hafif nitelikte yaraladığı kaydedildi.

c_6114.jpeg

ARAÇ İÇERİSİNDE DÖVDÜ

Bir süre sonra Etiler'de çift araç içinde seyir halindeyken Saruhan Hünel'in aracın kapılarını kilitlemek suretiyle Sönmez'i dövdüğü, "Burnunu kıracağım, işe gidemeyeceksin" diye tehdit ettiği kaydedildi.

SAVCI 17 YIL İSTEDİ

Savcılık ünlü oyuncu hakkında yaralama, tehdit, hakaret ve kişiyi hürriyetten yoksun kılma suçları kapsamında iddianame düzenledi. Hünel, 17 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle hâkim karşısına çıkacak.