Şevval Şahin'in estetiksiz görüntüsü şaşkına çevirdi

Şevval Şahin'in estetiksiz görüntüsü şaşkına çevirdi
Güncelleme:

Katıldığı programda İstiklal Marşı ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hakkındaki soruları cevaplamayarak yayını terk eden Türkiye güzeli Şevval Şahin, yıllar önce yaptırdığı estetik operasyonlarıyla yeniden gündem oldu.

Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin, CNN Türk'te yayınlanan 'Sorgu Sual' programında sorular karşısında zor anlar yaşayarak stüdyoyu terk etmek istemişti.

21 yaşındaki model, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?', 'Atatürk'ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?' ve 'Türkiye'de kaç coğrafi bölge var?" sorularına sinirlenip yayını terk etmişti. Daha sonra programın sunucularıyla konuşup ikna olduğunu söyleyen Şahin yayına devam etmişti.

Bu olayla bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan ismi olan Şevval Şahin, bir dönem yaptırdığı estetiklerle yeniden gündem oldu.

Şevval Şahin, 2018 yılında Türkiye'nin en güzel 20 kızının kaldığı Miss Turkey birincisi seçilmişti. Güzelliği ile dikkat çeken genç kadının, dereceye girmesinden kısa süre sonra çıkan estetiksiz fotoğrafları tartışmalara yol açmıştı.