Seyhan Soylu'dan boşanan ünlü çift için şok iddia: 'Helal olduğu için otelde birlikte oluyorlar''

Seyhan Soylu'dan boşanan ünlü çift için şok iddia: 'Helal olduğu için otelde birlikte oluyorlar''
Güncelleme:

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Yeliz Yeşilmen ve boşandığı eşi Ali Uğur Akbaş ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu: "Boşanmalarına rağmen helalliği olduğu için birlikte oluyorlar"

Ali Uğur Akbaş ile boşanan Yeliz Yeşilmen'in özel hayatına dair detaylar veren Sisi canlı yayında yaptığı açıklamalarla şoke etti.

Soylu canlı yayında; "Ben bir kere bu haberle ilgili çok mutlu oldum. Yeliz Yeşilmen’i buraya boşandığı eşi Ali Bey getiriyor. Ona süit odalar tutuyor. Hediyeler alıyor. Boşanmalarına rağmen helalliği olduğu için birlikte oluyorlar" diyerek herkesi şaşkına uğrattı.

Yeliz Yeşilmen çığlık atarak Seyhan Soylu'yu susturmaya çalışsa da Soylu açıklamasına devam etti. Yeşilmen daha sonra ise "Hayatım yani yabancıya gitmiyor işte. Çocukların başında durmasının bedeli" dedi.

Seyhan Soylu açıklamasının devamında yeni detayları da aktardı. Sisi konuştukları her şeyi ifşa ederek şunları söyledi:

"Bana dedi ki Yeliz; ‘Ne yapayım? Haftanın 2 günü buraya geliyorum. Çocuklarıma bakan o. Parayı veren o. Hâlâ tüm masraflarımı o karşılıyor.’ Ben de ‘Tekrar evlenir misin peki?' diye sordum. ‘Valla bilmiyorum ama özlemişim kocamın olmayı' dedi. Burada yalan yok."